- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- е пак имам питане :D:D:D
Естествено, че не. Аз си бр1сна краката, да не би това да ме прави гей
Не мисля. Т'ва си е до лична хигиена. Е не мога да хора с дянки и космарлака да ми запарява краката и после като дигна д1нките и се1 с1м излезнал от банята..
По принцип бр1сненето не е оферта, колата маска му е майката
Ами според мен бръсненето на краката и не само,си е нещо нормално и изобщо не е гейско....а на ivakavlad искам да кажа:Значи по начало всички знаем кой е по-поддържащия се пол нали?В това едно момче//мъж да иска да изглежда добре няма нищо лошо и най-вече логично е по-зле изглеждащия пол да се опитва да си вдигне нивото... А травеститите и другите,които изброи в коментара на 1 страница са съвсем друго нещо...
Не е важно кой съм и от къде идвам,важно е какъв съм и на къде отивам...
I believe the only thing we have to fear is the Fear itself...
Мъж съм бе...тъп народТова,че ника ми завършва на `а` нищо не значи...
а всъщност неможе да се говори за по зле или по-добре изгеждащ пол защото това е строго относително понятие такаче дефанкото деюре депорте логиката няма почва защото не е основана на никаква базисна системаПървоначално написано от Valhala
П.П. и забравих да кажа в мението си по горе абе аз да съм казал че съм умен аз съм си прост човек но поне си го казвам
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Не мисля,че е гейско.По-скоро е въпрос на избор.Аз лично предпочитам момчета/мъже,които не си бръснат краката(по мъжествено е).
Първоначално написано от ivakavlad
напротив,напротив,напротив ....няма нищо относително в тая работа и това на всички е ясно
:P
докажи го когато някой ми дадедоказателство което да е обоснованно с железни факти тогава ще се съгласяПървоначално написано от Valhala
П.П. Абе че и тогава няма да се съглася нама все ще намеря нещо в доказателството което куца и ще го оборя![]()
![]()
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
От една страна,е малко странно.Но все пак вижте всички фотомодели,манекени и т.н.Всички се бръснат!Така че не мисля,че е гейско![]()
Еми ето ти доказателство-като се качиш в трамвая колко пъпчасали тийнове момчета и колко момичета виждаш? И това е най-простичкото![]()
ами аз в рейса съм виждал много пъпчасали момчета и много пъпчасали момичета такаче... а и момичетата си слагат фон дю тен да ги прикриват това значили че момчетата също трябва да си слагат фон дю тен (е това ще е възможно най-педерастката постъпка)Първоначално написано от Valhala
Самият факт,че момичетата правят нещо за да ги скрият говори за какво ти говоряА повечето момчета разсъждават като тебе "момичетата го правят,ако го прави момче е гейско ".... пълни глупости
пък и не е задължително да е точно фон дю тен има и други "негейски" средства
![]()
да и те са коректоритеПървоначално написано от Valhala
![]()
![]()
![]()
и пак неуспя да ме убедиш (ако трябва да съм честен няма и да успееш)![]()
![]()
Според мен не е никак гейско....И пак...зависи!Ако положението е много "космато"-твърдо "за",но ако не са мноооого и не се виждат от самолет-няма смисъл!![]()
Еми то по-добре и да спра да се опитвам...то с дървени глави![]()
нищо лично,(шегувам се естествено)
а всъщност найстина по тъпо и упорито същество от мене нямаПървоначално написано от Valhala
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
PePeLew съгласен съм на 100% с тебе кво му е геиското ,от 13г се бръснаостаи ги които иска космати да ходи до зоо парка има бая горили....а това за 4е си геи го казват наи ве4е някви метали (наи ве4е)с брада до кръста и коса по дълга от на гаджетата им (ако разбира се имат такива)не слагам си4ки под общ знаменател ,това е по мои ли4ни наблюдения...и още 1 нещо "имате 1 мъж не бръснати крака целиа космясал 50кг и друг епилиран гладък 80кг с мускули , някои вика на гаджетата им курви ,слабия си замина без да каже нищо а епилирания с4упва главата на онзи .... и така кои е по -мъж????кво зна4ение за мужествеността е окосмяването ?даи тогаз никога да не се бръснем да сме кат попове с бради ,под мишниците грамадните таралежи ,кат серем лаината да ни се лепят по задниците ....тогава истински муже ли ще сме????
ако искате космясали на село има доста самотни дядовци дет не са 4ували що е туи бръсна4
![]()
а до тоя които е пуснал темата -абе я виж малко има същата тема на 1-2 страници по назадстига сте пускали еднакви теми
![]()
Тва ме израдванякви метали (наи ве4е)с брада до кръста и коса по дълга от на гаджетата им
Много.
Аз не мога да го разбера. Тая мъка с епилатори, маски, etc. и защо? За Бога, ся ако искате почнете да раждате! Нали жените/момичетата трябва да бъдат нежни, беззащитни и хубави, а не мъжете/момчетата. О.о Ако бях момче, въобще нямаше да се подлагам на подобни неща.
Метъл съм, ама женски (следователно нямам брада, сещаш се) , и действително косата ми е по- дълга от тази на гаджето ми ... И въпреки всичко Пепи си остава педерюга, шот ме кефи как се нерви :PПървоначално написано от FlipY
![]()