Цитирай Първоначално написано от FlipY
PePeLew съгласен съм на 100% с тебе кво му е геиското ,от 13г се бръсна остаи ги които иска космати да ходи до зоо парка има бая горили....а това за 4е си геи го казват наи ве4е някви метали (наи ве4е)с брада до кръста и коса по дълга от на гаджетата им (ако разбира се имат такива)не слагам си4ки под общ знаменател ,това е по мои ли4ни наблюдения...и още 1 нещо "имате 1 мъж не бръснати крака целиа космясал 50кг и друг епилиран гладък 80кг с мускули , някои вика на гаджетата им курви ,слабия си замина без да каже нищо а епилирания с4упва главата на онзи .... и така кои е по -мъж????кво зна4ение за мужествеността е окосмяването ?даи тогаз никога да не се бръснем да сме кат попове с бради ,под мишниците грамадните таралежи ,кат серем лаината да ни се лепят по задниците ....тогава истински муже ли ще сме???? ако искате космясали на село има доста самотни дядовци дет не са 4ували що е туи бръсна4
Метъл съм, ама женски (следователно нямам брада, сещаш се) , и действително косата ми е по- дълга от тази на гаджето ми ... И въпреки всичко Пепи си остава педерюга, шот ме кефи как се нерви :P