.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Закъснение...ъгейн

Здравейте.Знам, че има милиони такива теми и сигурно вече са ви заболяли пръстите на ръцете да отговаряте и ако се ядосате, ще ви разбера, но аз съм много притеснена.Преди около 2 седмици правихме секс със приятеля ми със презерватив, той даже не свърши в мен.Въпроса е, че сега ми закъснява 2ри ден, а никога преди не ми е закъснявало, даже обикновено подранява.Знам, че ви изглежда тъпо да се притеснявам, но за жалост не мога да спра да мисля за това.Казаха ми, че е от жегите, но миналото лято никога не ми е закъснявало, въпреки че беше горещо.Притеснявам се главно заради тази предеякулационна течност, защото когато го правихме бях в овулация...И тъй като аз водя отскоро полов живот, а знам, че тук сте по опитни, как смятате, трябва ли да си направя тест и дали наистина времето може да е повлияло...?

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Правили сте го С презерватив .. а ти питаш за предеякулационна течност??! .. Не разбирам ..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Град
    София
    Според мен няма за какво да се притесняваш ... А и сега да си направиш тест няма да покаже нищо ... Изчакай ще ти дойде
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

Тест за бременност писалка - CLEAR hCG TEST - струва 5 лева, готов е за няколко минути. Вместо да си блъскаш главата просто се разходи до аптеката.

Цитирай Първоначално написано от Sapphire_Illusion
    Тест за бременност писалка - CLEAR hCG TEST - струва 5 лева, готов е за няколко минути. Вместо да си блъскаш главата просто се разходи до аптеката.
    наи-добре хем ще се успокоиш :P

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Ами какво те притеснява в предеякулационната течност,нали е свършил в презерватива?

Нямаш повод за тревога, щом е било с презерватив. Може да ти закъснява от куп други неща освен бременност, може и от жегите да е. А това, че мислиш все за цикъла си, влияе така, че да ти закъснее още повече. Успокой се!

мда възможно е да е от времето споко а ако толкова се притесняваш вземи си един тест но според мен няма от какво да се притесняваш
    Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...

От нерви и от времето е според мен. Просто твърде много си се панирала, а това оказва влияние върху цикъла. Успокой се. Ако закъснее с още седмица отиди на гинеколог.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

hottie
    Guest
    Няма от какво да се притесняваш. Правили сте го с презерватив. Има много други фактори, поради които може да ти закъзнее. Не се шашкай. И от срес също може да ти закъснее, затова се отпусни !

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Не си бременна спокойно! Както преди мен казаха има много други фактори, заради които да ти закъснява, но за да успокоиш направи си едно тестче и си готова
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Благодаря на всички за съветите, мисля че съм по-спокойна, но може би ще направя и тест.

Цитирай Първоначално написано от Lady_B_
    Според мен няма за какво да се притесняваш ... А и сега да си направиш тест няма да покаже нищо ... Изчакай ще ти дойде
    kak nqma da pokaje ni6to .. :X tq ti kazva 4e i zakusnqva ve4e 2ri den.. test moje da se pravi i 1 den sled zakusnenieto na cikula ..

Град
    на кънда мънда в дивия
    Успокой се и ще ти дойде....тря да не ти пука мн....щом не е свършил в теб....а и е било с презерватив....споко

Цитирай Първоначално написано от B.O.OM..
    Успокой се и ще ти дойде....тря да не ти пука мн....щом не е свършил в теб....а и е било с презерватив....споко
    agree (nod)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си