Темата не знам и аз защо я пиша, просто ми се иска да чуя и други мнения по въпроса..

Та, на 16години съм. И преди време в един слънчев ден видях едно прекрасно момче, веднага много го харесах ии му намерих скайпа ала бала.. Оказа се, че е на 22години. Хах, знам, че е налудничево, но има нещо между нас..има химия..усещам го, както и той мен. Не знам дали ще повярвате, но когато си помисля за него след 1час максимум и го виждам...иии така..сега той много ме харесва, както и аз него. Наистина той е всичко, което искам от човека до мен. Не си мислете, че съм поредната тъпа тийнейджърка, която хлътва по голям батко, а той се прави, че я харесва, за да я изчука. Не е така, защото макар да се харесваме не сме заедно, защото се притесняваме от реакцията на моите родители, на неговита и на обществото като цяло. Не че ни пука дали ще клюкрят или не. Както той сам каза: " страх ме е нещо да не попречи да те виждам.. ". Има предвид родителите ми и неговите. Т.е. че мислим за последиците .. иии вчера излизахме, беше страхотно.. просто адски много се харесваме ии не знам..не съм се чувствала така преди преди да съм с някой. Преди винаги след 1вия месец сърцето ми туптеше така, а сега.. не знам

Просто давайте мнения по въпроса.. Ако имате идеи как да постъпим - казвайте ги.