.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49

Това,че съм обядвал не означава, че не мога да гледам менюто

Дразните ли се когато приятеля/ката ви във ваше присъствие "хвърля многозначителни погледи" към "чуждите/я"... и как реагирате в такъв момент!?

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Е да гледа бе ... Как да реагирам? Подкачам я нещо

Животът е адът описан в Библията!

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Дразня се малко, ама все пак мъжко... Кво да се прави

Голям фен Аватара на suitable
    Град
    Бургас
    Еми тъпо е.. тя с мен ли е или ? Първо ако наистина държи на мен няма да гледа някакви си други.. както аз не се заглеждам в нейно присъствие по други - и тя не трябва.. иначе ако направи така ще се закача нещо и няма да го приема навътре..

Не погледи,ами котва да хвърля...Честно казано,не съм обърнала внимание дали го прави,но дори и да е така,аз не съм от най-красивите (изобщо не съм красива),затова го разбирам.Пък и му имам доверие и някви погледи не могат да променят това,стига момичето да не хване очи

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Пффф аз заглеждах момичтата повече от бившия си Никога не съм го хващала да се заглежда явно го е правел скришом... Иначе не би ми станало приятно да се обръща след някоя или да я зяпа

Град
    Враца
    Абе не съм хващала мое гадже да зяпа в др. посока..Ама на съседката (тя е малко..пада си злобен човек) с гаджето и сме си мятали по някой поглед (леле тоя ее простоо върха) и таа после напрао ме уби с поглед... Немоа да разбера кфо и пречи, че ме кефи човека

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Obiknovenno az hvarlqm pogledite,a ne toi.... no i da me vidi si m1l4i....

Град
    София
    Че като гледа какво? Да не би да прави нещо лошо. Нали знаете очи пълни, ръце празни.. Както аз обичам да гледам така и тя.
    Don't tell me what I can or can't do !

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Никога не съм го хващала, че зяпа някоя. Нито е коментирал нещо. Е, аз съм пооглеждала момчетата, ама прост по навик да ги видя, а не защото са ми харесали.

Ами като гледа, се заяждам хаха пък и аз почвам да го дразня, и аз гледам пхаа ама си е с мен ;p

Я малко Усещaне

Град
    "градът на мечтите"
    Ние нямаме проблеми с това - и на двамата ни шарят очичките,шегувам се,преди беше така но сега е по-различно,много по
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    6o da se draznq,sqka6 i az ne moa da gledam
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на Pliok0019
    С последния ми бивш много зяпахме хората и се случваше някои от нас да каже "Леле тази колко як задник има." или "Този е много сладък." Понеже ние излизахме без да имаме кой знае какви чувства на мен не ми е правело впечатление, че заглежда красиви момичета. И аз самата се обръщам след тях.

Не съм хващала приятеля ми да се заглежда по други, но ако го направи, със сигурност ще ми стане неприятно. Аз докато съм с него не се заглеждам. Гледам и през другото време да не се заглеждам, де.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Аз също не съм хващала приятеля си да се заглежда и даже ми става странно че не го прави(или го прави но мн скришно) ...ае аз повече се заглеждам де но няма лошо

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Ти като ходиш на пазара
    всичко гледаш,ама не всичко купуваш,
    нали???И той така.

Голям фен Аватара на Remini
    Цитирай Първоначално написано от Boyd
    Че като гледа какво? Да не би да прави нещо лошо. Нали знаете очи пълни, ръце празни.. Както аз обичам да гледам така и тя.
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    1.во Никой не може да ме дразни Не му се давам...
    А п1к това да гледа и др е просто нормално аз с1що понякога обр1шам внимание..то ако ше се дразниме за такиа неща не моа да си предстаа по принцип кво траа да стаа!!
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Град
    РЮАР

Re: Това,че съм обядвал не означава, че не мога да гледам ме

Еми не с1м ревнив... никак не подхождам... най - много да стана и да си тр1гна без да кажа нищо.... xhaHxHAxhAX

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    tva nikoga ne go e pravil! daje kato bqhme s edin fr i minava nqkva macka i frenda vika: "vij q taq kopele!" i priqtelqt mi vika: "zakvo da q gledam nali si imam moita?" i me gu6na
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Не съм хващала приятеля ми да се заглежда по други, но ако го направи, със сигурност ще ми стане неприятно
    аха..

аз по принцип не се заглеждам по други,ако си имам приятел

Град
    Пловдив
    ne sam zabelqzala da gleda drugi momicheta..toi po skoro kato mine nqkoe mom4e i vse se obrashta da vidi dali 6te me zagleda..tolkova e revniv ama ne si go pokazva..dokato na men ne mi e interesno da zaglejdam drugi mom4eta..govorili sme si na tazi tema i sam mu kazala otkrito da si kazva kogato haresa nqkoe momiche...nekazvam 4e 6te mi e mnogo priqtno no pone 6te znam po kfo se zaglejda

Град
    София
    Аз като ходех с бишвия ми приятел си гледах и наляво,и надясно и не ми беше гузно дори....НО това беше когато не бяхме заедно,а когато бях сама или с приятелки.За него не знам...Но,ако го бях видяла със сигурност щеше да ми стане неприятно,а ако не съм била на кеф съм щяла и скандал да вдигна...Амааа такава съм си аз-малко по-нервничка!

Според Зависи.
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си