- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Това,че съм обядвал не означава, че не мога да гледам менюто
абее...дразня се много...ама...се старая да не му го натяквам той се усеща ве4е...ама понякога не издържам и му правя забележка...ама пове4ето пъти просто пуфтя и той се усеща...
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
То е време за ВЕЧЕРЯ ве...
какво ще ядеш утре?Първоначално написано от Jоnny
Мойто пък мъжленце нарочно поглежда и отразява "виж виж ква е яка" , щото знае , че ще ревнувам , пък него много го радвало тва ... било сладкокакво да ви кажа - МЪЖЕ !!!
![]()
![]()
Кифтета.Първоначално написано от Smokey
С виски.
Проблем?
П.П.: @terminatora просиш си боя ве, пикльо.
изразът не беше ли "това, че съм на диета не значи, че не мога да гледам менто" ...
... и те така
какъфто и да е изразът е веренПървоначално написано от gostut
та и аз така
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
какво ви пречи на вас момичетата че се заглеждаме..нали сме с васпък и сякаш вие не се заглеждате айде ся
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
По скоро провеждаме следните разговори
аз"Тая русата..там..на пресечката с черното..мнооого е яка"
той"абе я гледай в мен"![]()
Аз нямам против да заглежда други момичета.Даже обичам да обсъждаме.Нормално е,а и знам ,че ме обича,така,че не ми е проблем.![]()
Ми то бившия ми приятел го извърташе на бъзик.
И той даже не само се заглеждаше, ами и след това подхфърляше некъв коментар от сорта на "Глей я тая, мноо ше я ебъ, ей" и аз му виках хубу майна, еби си я, ама искам да гледам.![]()
Няма кво да се прави, както и да го гледаме, не можем да затворим очите на партньора си...............
...както и своите![]()
Eми гледаТо и аз гледам, така 4е... Някак си не върви да му държа сметка. Ама нали сме си заедно, тва е важното.
![]()
Робинята на Quench
Ми закачам го : ей окопаха ти очите.... Ако ти харесва повече мой се махна....да се дръпна че да виждаш по-хубу... :P :P :P
Ъм... зависи от настроението. Ако ми е няк'во спокойно, весело, такова... може да му подметна нещичко, примерно: "ебати яката мадама" или "лелееее, видя ли тая к'ва дупара имаше" или нещо такова... Ако ми е заядливо ще се размрънкам и ще се фръцкам 10 - 15 мин.
Абе ма вие говорите за гаджета... Аз си мислех за приятел/ка като приятелиПървоначално написано от MiMcHeToOo
![]()
Животът е адът описан в Библията!
Da pogledne drugo momi4e-da,no da se zaglejda dosega ne sum g hva6tala!A i nqma ni6to lo6o kato gleda meniuto...samo da vnimava da ne mu doide apetita, kato go razglejda,4e togava e4e 6te mu presedne!
Дразни ме естествено,но като се има предвид,че и аз се заглеждамама какво да направа,момче е се пак,това си им е в природата
![]()
Има разоч1рования,от които много боли,а болката понякога се понася много трудно .. !
Е дракам го като се позагледа, ама нищо повече.. пък и то и на мен ми се случва понякога![]()
Da opredeleno me drazni!![]()
![]()
Аз пък го знам: Тва че съм на диета, не означава, че не мога да разгледам менюто". Иначе не ме дразни, нека си гледа стига да не пипа![]()
Нека гледа .... Какво да му кажа?!Просто тва е природата на мъжете не гледат какво имат а гледат чуждото! :P Нормално е всяка жена да се почувства обидена от поведението на мъжа до нея ама тва е живота.
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()