- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ще има ли кръв?
начи с приятелката ми сме решили да го направим ( и 2 мата сме девствени) и се чуда нали като и разкасам девсвената ципа нали ще потече крав много ли ще е и на леглото ли да я разксам или някаде др щото нали кравта ще отиде на чаршафите и после кат ма питат наще от каде е нз кво да кажа може да е малко тап въпроса но.... нз кво да права моля без тапи коментари плссс
т.7
krem4et0
Ами при всяко момиче е различно.При някои има кръв при други няма.Но при всички положения няма да е като някоя локва.Спокойно
![]()
АйДе Де...ОпИтАй Се Да Ме НаРаНиШ ОтНоВо...КфО?МаИ нЕ мОжЕш?ОпИтВаШ сЕ с ВсИчКи СиЛи.АмА нЕ уСпЯвАш...ЗаЩо Ли?НеДеЙ сЕ чУдИ...ПрОсТо ПрЕд ТеБ сТоИ еДнО сИлНо МоМиЧе,А нЕ оНаЗи ВлЮбЕнА ХлАпАчКа!!!
споко, няма да се лее като от чешмата, но както ти писаха по-горе, всичко зависи ...
Първоначално написано от timbaland 123
![]()
![]()
Разкъсай я зверски
![]()
![]()
П.П. Използвай буквата "ъ".Намира се на клавиатурата ти между буквичката "t" и буквичката "u", или така нареченото "y".
еее то няма да е баташкото клане....ще потече мъничко кръв. можеш да подложиш примерно някаква хавлийка и след това да я изпереш/изхвърлиш.
Ami moito mom4e ne te4e mnogo kruv po princip....vzemi se obrzovai malko ,pro4eti malko literaturai togava pravi sex.)) Na kolko godinki si vsu6tnost???
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Найстина трябва да се пообразова .. Не ми се вижда готов ..Първоначално написано от Sunny_stz
.. И все пак за сексуална литература не бях чувала ..
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
A sega pomognete na mene ..molia vi.. da placha ili da se smeia ?![]()
.. Mi-au !
Kakto kazahte pri vsichki momicheta e razlichno - pri men teche mnogo kryv, ne nqkolko kapki, kakto vsichki kazvat, ili hich.
при мен изобщо не тече. нито първия път, нито след това. явно не ме е "разкъсвал" както трябва.![]()
![]()
![]()
Момчето изглежда тук се образоваПървоначално написано от Sunny_stz
![]()
Da, naistina. Nali za tova e foruma, za da se nauchat horata.Първоначално написано от Tazadar
При някои момичета е кланница .. при други съвсем малко![]()
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
При мен нямаше кръв ,а и да е имало е било толкова малко че не съм я забелязала
Няма да има на чешафа наи-вероятно не се боиПървоначално написано от timbaland 123
![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Na moq charshaf imashe, na nqkolko mesta, golemi petna kryv.Първоначално написано от dantro
Слагаш под ней някоя кърпа за еднократна употреба и няма да изцапате нищо...![]()
+1 само давай по-нежно това може да помогне донякъдеПървоначално написано от NightGuardian
![]()
След като за 1 чаршаф и родителско мнение си се разтревожил, значи ти е рано за секс. Нито ще е много, а най-вече сигурно ще остане по презерватива. Можеш просто да кажеш, че си се раздрал, че те е ухапал комар и си го почесъл, че си се обол........а може и да се хванеш и да го опереш после. Кръв се пере със студена вода
П.С.При мен нямаше кръв. Кръв се появи след 2-3 месеца след десетки контакти и беше по пениса му и по краката ми!
mi da vi kaja 4estno kato "razk1sah" priqtelkata si te4e dosta kr1v i izcapa malko 4er6afite :] ... moe6 da kaje6 na va6te 4e si se porqzal ili ima6 nqkva rana
___________| ma v sa6nost ti na kolko si we
Първоначално написано от Sigrina
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Horse Crazy Girl!!