- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Козметик.
Колко често ходите на козметик ии как ви действа. Доволни ли сте и т.н.Ии горе-долу колко ви излиза за пълна процедура за почистване на лицето и т.н.
![]()
http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/
I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!
Ходя всеки месец, като вече два месеца не съм ходила, защото бях извън София, но в края на месеца ще ходя.
Плащам към 20-25 лв, не съм запозната, майка ми плаща.
Доволна съм, защото лицето ми има нужда да се изчиства, особено сега са ми наизлязли пъпки и адски се дразня, не се трая направо...![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
az nqmam nujda da hodq i dosega ne sum hodila da se nadqvam i zanapred da e taka.. :P no imam mn frd-s koito hodqt na kozmetik i sa dovolni,a rezultata naistina se zabelqzva
![]()
edna frd otide samo edin put na kozmetik,koittu i preporu4a kakvo da izpolzva i sled okolo sedmica ima6e rezultat![]()
EvErY sEcOnd ChAnCe bEg!nS w!tH a f!rSt step..
аз съм ходила един единствен път на козметик,защото имах адски много черни точки,оттогава не съм ходила,почиствам си лицето сама в къщи така или иначе като ходих на козметик тя не направи нищо по-различно което аз да не мога да направя сама...