- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Боже,пак гори влак !!!
Ужасът - отново !
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=274327
Пострадали няма поне засега,ама на мен не ми се вярва...![]()
![]()
![]()
какво става с тия железници,бе хора ?![]()
![]()
потерсен съм !
![]()
![]()
![]()
Безотговорност от страна на държавата и на управата на железниците. Скапана държава. Нищо чудно няма вече.
Пак ли... Мислех си, че след влака София - Кардам някой ще вземе някакви мерки. Груба грешка от моя страна... Може би във вестниците трябва да излезе заглавие "Горя влак, няма оцелели", за да се наканят да направят нещо. А може би и тогава няма да стане.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Все пак живееем в България не се о4удвам 4е се повтаря слу4илото се от миналата година
98% от младото поколение слуша чалга!Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
за съжаление е така....Безотговорност от страна на държавата и на управата на железниците. Скапана държава. Нищо чудно няма вече.![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Яко зле сте, бе!
К'во искате да стане?
Да спрат всички влакове?
Ние нови си нямаме, само 2 от пластмасовите мотриси, които назапад използват за придвижване из метрополисите.
Да се задават въпроси искам аз. Кой дава парите? Къде отиват те? Защо родителите ми взимат по по-малко от 500лв.? Такива работи.
Я сега да ви чуя вас! Много обичам да се изразявате с клиширани фразички, че дори и без нужната пунктуация.
Какви въпроси искаш да задаваме, като няма кой да ни чуе?Нищо не зависи от нас.Ние не можем да променим държавата.Първоначално написано от be_true
98% от младото поколение слуша чалга!Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
^ахаххах![]()
Хората са "държавата", девойче! Който плюе, се предполага, че има к'во да каже/иска.
Да, фейк, влаковете имат срок на годност.
Пари за закупуване на нови вагони и машини няма.(но пък си имаме бюджетен излишък)
Селяни, с липса на елементарно образование и култура, заемат ръководните постове.(разбирай - ходят на екскурзии по чужбината) Мълча си.
Случва се бе. Онез модерните по чужбина изгарят и излизат от релсите, тук са се позалалили и позгоряли малко...
Нещо ужасно е с тези влакове. Но наддали ще може да се разреши скоро проблема.
Безотговорност и безразличие водят до това..![]()
![]()
Успехът е най-доброто опиянение !!! : )