.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Мега фен

Боже,пак гори влак !!!

Ужасът - отново !
    http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=274327
    Пострадали няма поне засега,ама на мен не ми се вярва...
    какво става с тия железници,бе хора ? потерсен съм !

Град
    Страстно село. :D
    Безотговорност от страна на държавата и на управата на железниците. Скапана държава. Нищо чудно няма вече.

Пак ли... Мислех си, че след влака София - Кардам някой ще вземе някакви мерки. Груба грешка от моя страна... Може би във вестниците трябва да излезе заглавие "Горя влак, няма оцелели", за да се наканят да направят нещо. А може би и тогава няма да стане.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Все пак живееем в България не се о4удвам 4е се повтаря слу4илото се от миналата година
    98% от младото поколение слуша чалга!Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Град
    in my world!
    Безотговорност от страна на държавата и на управата на железниците. Скапана държава. Нищо чудно няма вече.
    за съжаление е така....
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Мега фен Аватара на Blab
    Яко зле сте, бе!
    К'во искате да стане?
    Да спрат всички влакове?
    Ние нови си нямаме, само 2 от пластмасовите мотриси, които назапад използват за придвижване из метрополисите.
    Да се задават въпроси искам аз. Кой дава парите? Къде отиват те? Защо родителите ми взимат по по-малко от 500лв.? Такива работи.

Я сега да ви чуя вас! Много обичам да се изразявате с клиширани фразички, че дори и без нужната пунктуация.

Супер фен Аватара на fake
    еми кво да става. влаковете са стари, може би имат срок на годност
    Boots and braces don't make racists!

Цитирай Първоначално написано от be_true
    Яко зле сте, бе!
    К'во искате да стане?
    Да спрат всички влакове?
    Ние нови си нямаме, само 2 от пластмасовите мотриси, които назапад използват за придвижване из метрополисите.
    Да се задават въпроси искам аз. Кой дава парите? Къде отиват те? Защо родителите ми взимат по по-малко от 500лв.? Такива работи.

Я сега да ви чуя вас! Много обичам да се изразявате с клиширани шразички, че дори и без нужната пунктуация.
    Какви въпроси искаш да задаваме, като няма кой да ни чуе?Нищо не зависи от нас.Ние не можем да променим държавата.
    98% от младото поколение слуша чалга!Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Мега фен Аватара на Blab
    ^ахаххах
    Хората са "държавата", девойче! Който плюе, се предполага, че има к'во да каже/иска.

Да, фейк, влаковете имат срок на годност.
    Пари за закупуване на нови вагони и машини няма.(но пък си имаме бюджетен излишък)
    Селяни, с липса на елементарно образование и култура, заемат ръководните постове.(разбирай - ходят на екскурзии по чужбината) Мълча си.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Случва се бе. Онез модерните по чужбина изгарят и излизат от релсите, тук са се позалалили и позгоряли малко...

Нещо ужасно е с тези влакове. Но наддали ще може да се разреши скоро проблема.

Безотговорност и безразличие водят до това..
    Успехът е най-доброто опиянение !!! : )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си