.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45

Град
    в нас
    NO COMMENT

Град
    в нас
    NO COMMENT

Град
    в нас
    NO COMMENT

Повече от фен Аватара на xxXroshawkaXxx
    Град
    wтоrата zвезdа w ляwо ii вsе напrаwо до sутrинtа...

Re: Споделено за ... една невероятна връзка!

Цитирай Първоначално написано от Erica
    Цитирай Първоначално написано от LoLLyPoP*
    Обичаме се вече два месеца и се чувствам прекрасно.Имам чувството, че съм направила правилния избор.Искам да прекарам живота си с това момче.
    ОБИЧАМ ГО!

П.П.-аз съм на 14, той на 16...

Благодаря на всеки, който ще прочете откровението ми.Можете да споделите .
    Доста силни думи,като се има предвид възрастта ти.

Но браво,честито - дано сте си така щастливи и за напред.
    защо всички взимате за много тъпо нещо, тва, че съм на 14....и казвам тези думи ???

Казвам това, което чувствам.И 14-годишните сме хора...НЯМАМЕ ЛИ ПРАВО ДА ОБИЧАМЕ?!?!

Град
    Цитирай Първоначално написано от =)
    абе на 14 да знаеш какво е думата "обичам" ми е малко странно
    + това ходите има няма 2 месеца
    За да обичаш един човек трябва доста повече сама ще го разбереш като порастнеш
    Казвам го защото го чувствам...какво значение има възрастта по дяволите!!!!?

Лол, 2 месеца, браво това е супер че се обичате, но не мислиш ли, че това е прекалено малко време за да казваш такива неща като "да сме заедно за цял живот"?! Е, да ти си малка още т'ва ти е първата любов и за това е така. Нормално е. Всички сме го минали, но сме време ще осъзнаеш, че не е трябвало да пишеш тази тема, защото всичко си има начало и край!

Град
    Пловдив

Първоначално:просто искам да споделя.Не се фукам ако някой мисли така.Просто имам нужда да го направя...да го кажа..да кажа, че го обичам.(Позволете ми да заменя думата "гадже" с "приятел").

[ ]...

Всичко започна, когато скъсах с едно момче.Той беше готин, но не ме обичаше.Аз него също не го обичах.Тогава видях снимките на сегашния ми приятел в www.impulse.bg и написах коментар.Нещо от сорта на "сладур {} ".После той също ми написа коментар.Не помня какво точно.(Нека уточня, че с него се познаваме от миналото лято, но не сме комуникирали...даже и здрасти не си казвахме..за мен той беше просто поредното момче).Е...започнахме всеки ден да си пишем коментари в сайта.Комплименти.Сладки изказвания..,но само така..приятелски.След време той беше поискал скйпа ми от една моя приятелка.Започнахме да си пишем всеки ден.Обикновени неща "как си","какво правиш","каква музика слушаш"...
    Започвах да се влюбвам и го усещах.Имах нужда да го видя.Изпитвах странно усещане, когато ме лъскаеше с думи.

И така..в един слънчев ден се уговорихме да се видим в една детска градина.Бяхме много деца.Преди да отидем там с една приятелка го видяхме.Той ме беше предупредил, когато го видя, да не го отминавам и да кажа "здрасти".Каза ми, че след малко ще дойде.Отидохме там и седнахме в беседката.Всички знаеха че съм го харесала.Той дойде.Там беше и бившия ми (момчето, което споменах по-горе).Той най-много ме притискаше.Казваше ми да седна до него и на него му казваше да седне до мен.

Поседяхме малко при другите, когато той ме попита дали искам да отидем на стадиона.Още не бях казала, че ми се ходи и вече трима човека казаха, че ще дойдат с нас.Тръгнахме, но точно когато излизахме от детската той каза на другите да се разкарат.Нещо от сорта "Махайте се, за какво сте ми вие..само тя ми трябва".

Тръгнахме към стадиона, но той каза да отидем в парка, защото на стадиона имаше мнохо хора.Усамотихме се в парка и започнахме да си говорим.Опознавахме се.Точно когато стана интересно наще ми се обадиха да си ходя.Той предложи да ме изпрати.Съгласих се.Точно пред нас той ме спря.Каза "Чакай!Трябва да те питам нещо...".Аз го погледнах.Попита ме дали искам да бъда с него.Отговорих с едно твърдо и ясно "Да!".От начало той не можеше да повярва.Аз също.Целунах го.Прегърнах го и се прибрах.След това отново си писахме по скайп.Бях много щастлива.

В началото на връзката ни си мислех, че това ще бъде поредната игра на чувства.Нали знаете 1-2 седмици и после "Аре чао, беше ми приятно.".След време започнах да му вярвам.Казваше ми, че ме обича доста пъти и го правеше в очите ми.Тогава разбрах какво е любов.

От тогава споделям всичко с него.Той е един от най-добрите ми приятели...и нещо повече.Обичаме се вече два месеца и се чувствам прекрасно.Имам чувството, че съм направила правилния избор.Искам да прекарам живота си с това момче.

ОБИЧАМ ГО!

Благодаря на всеки, който ще прочете откровението ми.Можете да споделите .

а откъде си?
    You're running
    From the love I have inside The fire in my eyes Are never be enough For your cold heart

lubov da ima drugoto nqma zna4enie
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    mn se radvam za teb,makar,4e ne te poznavam,prekrasno e,4e se obi4ate i ,4e si vqrvate,jelaq vi samo lubov i prekrasni migove zaedno
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Страхотно Това, че си на 14 не пречи да обичаш. Не ги слушай тия забудените, които се мислят за много големи
    [[.. Правя секс с теб, не любов - ти сам избра това ! Целувам те от любопитство, не от обич - любовта умря ! Уби я ти, но ти беше хубаво нали ?! ..]] [h] ; ))

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Като станеш на 20 и сте вече 6 години заедно, говори дали той е мъжа на живота ти. Радвам се за вас, ама ти е рано за такива генерални заключения. Та ти си ДЕТЕ!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Честито! Да се обичате все така

Животът е адът описан в Библията!

Град
    The Land Of The Doomed
    Дано сте дълго време щастливи заедно

Искам да прекарам живота си с това момче.

ОБИЧАМ ГО!

НА 14 СИ ГОТОВА ЗА СВАТБА ЕВАЛА ....

Искам да прекарам живота си с това момче.

ОБИЧАМ ГО!

НА 14 СИ ГОТОВА ЗА СВАТБА ЕВАЛА ....

Хахахахахахахахахахаха е тва беше връх на сладоледа ...Не се самняваай..ще прекараш живота си с него ..спрете се с тези глупости бе начи..
    [[..-*Половiната от нашiте грешкi в жiвота iдват от чувства там,където сме длъжнi да мiслiм и от мисли там, където трябва да чувстваме!*-..]]

Град

Цитирай Първоначално написано от face.the.future

а откъде си?
    От Банско :P

Град
    П.П. Месеците станаха 5! :P

Град
    Айде, айде слагайте катинар! =D>

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Айде, айде слагайте катинар! =D>
    ОК!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си