.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Модерни родители?!

Как възприемате това да имате пекани родители с, които да ходите на кафе, да искат да идват с вас на диско? Харесват ли ви такива родители, които се обличат модерно или предпочитате майка ви да си стои във вас с пенюара и да виси пред тв-то? Доста ми е интересна тази тема и чувам най-различни мнения, за това ще ми е интересни да прочета коментарите ви...... :*

кефат ме родители,които са либерални...
    мойте не са нищо особено,но ме кефат с това,че намират общ език с всичките ми приятели,говорят си с тях,дори се кефят с нас когато правим купон в нас...
    но не приемам това да се обличат изчанчено,по последна мода и тем подобни.Чак пък толкоз...виждаш жена на по 38-40 години ,облечена с тийнейджърски дрехи...нещо не ми се връзва.....
    Don’t forget
    to Remember me
    I’ll be back – so remember me
    Please keep me in your heart
    If we have to ever part
    Don’t forget me, to remember me...

~*~ ~*~ T.I. ~*~ ~*~

ami.. sa zavisi kak izglejdat roditelite smisal ako izglejdat po vuzrastni otkolkoto sa .. ne moje da govorim za posledna moda i tiin trehi .. no moita maika puk mi nosi nqkoi dreshki :P ponqkoga se draznq no puk i stoqt dobre {e ne po dobre otkolkoto na men (ne se fykam)} no da ako mogat da se durjat gore dolu teen shte e mn qko :P

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    ми моите родители не са от най-"пеканите"...в смисал не са някви да ходат по кафета и дискоте...съвсем нормали хора
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Град
    в лайната!
    мии мойте са мн пекани

О, аз с майка ми ходя на кафе, излизаме си по магазините двете, на кръчма сме ходили даже и танцувахме двете. Пекана е и, ако има нещо, което ме притеснява винаги мога да и кажа и да получа разбиране.
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

майка ми е по-либерална но тати е консерва.... още помня как като я помолих да ми вземе черни прашки за роклята понеже не намерих каквото исках тя се прибра с едни с ципче отпред което се отваряше щях да припадна.... на моята реакция тя отговори:Що бе виж какви са сладки
    Тази, която бе егоистка...
    Тази, която бе жестока към другите,
    която нямаше душа,
    нямаше срам,
    остана без мечти и разруши света.
    Но тази, която беше себе си...
    без лъжи, без лицемерие.
    Просто беше себе си...

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Нямам против родителите ми да са по либерални, да се отнасят добре с мен и да нямат застаряващи разбирания, но нека всеки се държи според възрастта си
    Никога НЕ съм удобрявала застаряващи жени(над 35 години)да се държат още като 17-18 годишни пубертетки.. Всяка жаба да си знае гьола !
    Относно кафетата няма лошо, разбира се, да излизате заедно, но пък диско.. не знам, някакси не мога да го приема
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Абе моите са либерални,но не са модерни.А пък някой път ми се приисква дда отида с тях някъде ама то по-късно от 12 ли е не се излиза у нас...=/
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Ami moite ne iskat da hodqt s men po kafeta i diskoteki,ama to i az ne sam kazala 4e gi iskam vajnoto e da me puskat

Моите родители не са нито либерални, нито модерни за съжаление. Бих искала да са по - либерални за да ме разбират по- добре и да се поставят на мое място. Но чак да ходя на кафе и на диско с тях- не мс.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Хубу е родителите ти да са модерни, съвременни хора, но въпреки това не бих ходила с тях на кафе камо ли на диско. Достатъчно ми е, че им гледам муцунките по цял ден унази
    пп:мойти са пекани орица, уважавам ги много , само с бащаткото напоследък мн проблеми и караници ма ши гу опрая

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Нямам против родителите ми да са по либерални, да се отнасят добре с мен и да нямат застаряващи разбирания, но нека всеки се държи според възрастта си
    Никога НЕ съм удобрявала застаряващи жени(над 35 години)да се държат още като 17-18 годишни пубертетки.. Всяка жаба да си знае гьола !
    Относно кафетата няма лошо, разбира се, да излизате заедно, но пък диско.. не знам, някакси не мога да го приема

+1 \/

Моите не са от "пеканите" ... за жалост... Да отида с майка и бащата на кафе? Хах ... лудосТ!

Наскоро излязохме с 2 приятелки,облечени като "първи кипри" = кифли по мой език. Правехме пародия на фешъните ...
    Майка ми и баща ми като ме видяха как съм се натъкмила да излизам тай се разпищяха ... "Ти искаш да ни излагаш по улиците ли?" ... "Ти добре ли си с главата .. имам чувството,че полудяваш ..." ... "Няма да те пусна така да ми излезеш! Забрави!"

Спуках се от смях ... Те не разбираха защо на мен не ми пука какво ще си помислят другите и как ще ми се смеят ... Нали важното е да си напрая купона ...

Абе де ще ходя с тях бе ... Толкова са консервативни горките ...

П.П. За това ставаше дума
    Не съм била толкова зле,нали?

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от chocolate`kiss
    О, аз с майка ми ходя на кафе, излизаме си по магазините двете, на кръчма сме ходили даже и танцувахме двете. Пекана е и, ако има нещо, което ме притеснява винаги мога да и кажа и да получа разбиране.
    +1
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Баща ми хич не е пекан... обаче мамааа е мн готина жена! на 38 е и хич не и личи. Всички мои приятели казват, че изглежда на 27-28, пък и тя така се чувства. Излизам си с нея по магазините, ходим на кафе от време на време. Абе мама е готина!
    Next time you point a finger... I'll point you to the mirror.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си