Тази година се очертаваше да не ходя на море.Нашите бачкаха здраво на нощни смени,за да плащат всички сметки и да ми осигуряват всичко.Тази вечер баща ми се прибра и още от вратата ми изтърси,че може да отидем на море за около 4-5 дена.Само двамата,понеже мама е на работа.Първия вариант е да сме с колегите му и децата им,втория да сме само с него някъде по южното Черноморие.До утре трябва да съм дала отговор дали ще ходя или не,за да може той да си уреди отпуските.Супер ми е шокиращо,понеже е адски гадно аз да ходя с него на море,а мама да бъхти.После се появяват и въпроса от рода на:"Боже,какво ще правя със сума ти дечурлига,дето даже и не познавам?" или "Ако сме само двамата няма ли да умрем от скука?".Не искам и разните плажуващи да си мислят,че баща ми е гаджето ми педофил. Понеже има една такава мода 13-14 да ходят с 20-30 годишни.Какво да му отговоря ? Наистина ми се ходеше на море,но варианта да съм само с татко и да зарежа мама,ме поставя пред дилема.Чакам мнения.Ако може по-бързо.