- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- кое радио...
Такам...гледах дали има такава тема,но не намерих и затова реших да ви питам...Напоследък започнах доста често да слушам радио.Особено докато пътувам на някъде.Аз лично основно слушам NRJ и Атлантик.Е, разбира се понякога пускам и нещо различно,но за момента това са двете ми любими радио станции.Ами вие слушате ли изобщо радио?И ако да - кое ви е любимото?Ако искате споделете защо..
аз от скоро постоянно радио слушамглавно N-joy иии понякога Fresh
![]()
шОkолuзupaнаааа
√
Z- rock![]()
The voice i City
Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything..
слушам N-joy i Z-rock![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
По едно време се бях зарибила да слушам онлайн радио.
Ето това най-много ми допадна http://www.predavatel.com/bg/online/ . Отиваш на Rock/Alternative/Ska и кликаш на първото,където пише Радиоточка Строежа - The Alternative Style . Аз съм много доволна.![]()
Z Rock
Радио 1
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
NRG, Fresh, n joy, the voice..
Fall down seven times..
Stand up eight.
Радио "Точката" е най-доброто![]()
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Слушам idobi radio![]()
FRESH!!![]()
Любимото ми радио .. обожавам го
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
И азПървоначално написано от MoN!To
![]()
Нещата стават тогава,когато най-малко си очаквал
AZ SYM MOMICHE!!!!!
Не слушам радио .. в колата слушам само мп3-киПък на пц-то слушам само сетове ...
![]()
Иначе ако се возя при бащата, слушаме Ретро Радио![]()
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”
тва е най-култовото радио ориентирайте се към негоПървоначално написано от LiL-Tushi
На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
разтваряш си краката уж без да искаш..
the voice![]()
мене многу ме кефи
![]()
![]()
Най-много страдания в живота ни причиняват не тези, които мразим, а тези, които обичаме.
City rlz![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!