Първоначално написано от
Amateur
Сега ще ви разкажа за историята си на кратко.
Така по цял ден си ходех по кафета с компанията бях без гадже.Имаше едни дето бяха заедно от 2 години в последно време много се карали и скъсаха.Момичето ми беше хвърлила око и така няколко дни след като скъсаха доиде и ми каза че ме харесва!Тръгнахме всичко точно,и 4 месеца през които бяхме заедно тя всяка вечер си е пишела с бившия си колко се обичат и тн.Понеже има вечерен час 22:30 си я изпраштах,живеем в 1 и същи вход,няколко пъти баща и не си е бил в тях тя му е предлагала в скайп да доиде да правят секс и тн и като идва да не пали лампата за да не се усетя аз....и му казвала че съм се прибрал и че няма да ги засека!И друг път са се виждали по центъра без аз да знам и всичко зад гърба ми!Късахме много пъти и тя тичаше все при него и тн и на края разбрах истината за всичко тои ми показа смс-ите които тя му е пишела и тн,подигравали са ми се че съм плакал ч вечер в парка и тн....още сме заедно с нея.Призна си за всичко,че са се виждали и тн показа ми хронологията в скайп дето са си писали...каза че тези неша ги е правела зашото само ме е харесвала и не съм и бил много на сърце...почти 6 месеца сме заедно и тя постоянно отрича че е правила секс със него...та въпроса ми е да и вярвам ли много ми е тежко много съм объркан незнам какво да правя моля ви помогнете ми на мен ми е трудно да и вярвам след като видях смс-ите и всичко.Моля кажете си мнението!