- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- даите съвет плс ;(
излизах преди време с едно мом4е но нещо се обърка и ....тои не ме търси ве4е.тази год беше абитурент и нз дали ще го видя пак а много искам и се 4удя дали да му се обадя да се видим какво да направя? пписахме си но тои не ми каза 4е иска да ме види.харесвам го много.и се 4удя дали да оставя нещата така или аз да го попитам дали иска да се видим?
Не.
Удари го още на чат и чакай той да иска да излезнете така чувствата ще са взаимни
остави нещата така..,ако има някъв интерес ,който явно липсва(сори),той сам шш те потърси..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Ако излезете,може би така и двамата най-добре ще разберете какво чувствате.
Пробвай заобиколно..не го кани директно![]()
Е той ти е казал, че не иска да те види. Аз ако бях нямаше да се обаждам/търся човек, който не иска да ме вижда.![]()
♥ ♥ ♥
zemi malko joint i idi pri nego shte e veselo xaxaxa
Като ти нее писал че иска да излете да се видите не значи че той не иска може човека да е по срамежлив пък и кой оставя нещата така ставаш и действаш иначе после се се чудиш дали щеше да дойде да се видим и да се пък ядосваш защо не си го викнала хвърли въдицата па мое и да клъвне
рискувай за да живееш и живей за да рискуваш..
УДари му едно разсъжднеие направо трепач може да има работа да неможе да се обади не се вкарвайте във филми и морета от предположения, защото предположенията само изкривяват действителноста без да я променят само ви залъгват затова питате защото това е най-сигурния начин да разбереш какво ставаПървоначално написано от dark_sw
рискувай за да живееш и живей за да рискуваш..
Според мен е най-добре да го оставиш той да те пот1рси ако има желанието ...![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
спрете с тоя чат ве... забравихте да говорите вече, ама не се научихте да пишете
а па ако го чакаш него ше има да си почакаш.. ако искаш до го видиш call
... и те така
Не му се обаждай, няма смисъл.Явно той не те харесва.
Щом искаш - направи го. А не после да се чудиш цял живот - "Ами ако му се бях обадила..." Но недей да влагаш големи надежди, за да не останеш разочарована.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Аз не бих го потърсила. Прекратили сте отношенята си преди, сега пак не показва интерес, няма смисъл. Поне бъди горда.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
ми пи6и му или му се обади и му кажи какво изпитва6 кам него
успех стискам палци
Ако иска да те види, ако те харесва, ще те потърси, не ходи подире му![]()
![]()
![]()
Мен ако питаш,той хич не е заинтересуван от теб,щом не ти се е обадил нито веднъж,все пак много добре знаем,че когато едно момче е заинтересуван от някое момиче,той иска постоянно да си прекарва времето с нея,....така,че според е мен е време да се огледасх за някой друг![]()
Хмм...ако мислиш че той ще те хареса ако му падаш в краката, жестоко се лъжеш..По добре го остави той да те търси, и той да върви след теб
. А щом се отнася до въпроса, че е казал да не се виждате, значи има причина
. По - добре го остави и си намери някой, които да те уважава
![]()
[[..-*Половiната от нашiте грешкi в жiвота iдват от чувства там,където сме длъжнi да мiслiм и от мисли там, където трябва да чувстваме!*-..]]
На мен ми е интересно какво разбурасх ти под ''излизахме'',...ходихте ли,...на кафе ли излизахте,..целувахте ли се,...защото това ''излизахме '' е много общо понятие![]()
както ти си решиш .. зависи какви са били взаимотношенията ви преди
ние не можем да ти кажем без да знаем нищичко за вас... решаваш ти![]()