- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 23 СОУ-"Фредерик Жолио-Кюри"
ами исках да питам има ли приети в 23 соуаз съм с 1ви чужд италиански и 2ри английски
![]()
има(не аз) две от моите приятелки са в това училище иначе аз съм учила там до 7-ми клас
Love is missing someone whenever you're apart, but somehow feeling warm inside because you're close in heart.
ей ако може да ми дадеш скайповете или нещо от сорта (инт ми е с кой съм в един класПървоначално написано от love_bites
)
И аз имам две мои бивши съученички в същата паралелка, ама и двете нямат скайп![]()
Non musique - non vie!
ммоомменннт едната няма скайп а другата е в общообразователната паралелка искаш ли нейния?
Love is missing someone whenever you're apart, but somehow feeling warm inside because you're close in heart.
нп.сори![]()
Училището е близо до нас - само да ти кажа от сега - там е ужасно.
много хора ми казват така,ноо тъй като майка познава там учителите,реши да уча тамПървоначално написано от Pliok0019
![]()
Аз уча там ,супер яко е.Първоначално написано от mel4ety
![]()
ROCK
ON!
Вече 7-ми клас.Първоначално написано от mel4ety
Догодина ме чака кандидастването. :P
ROCK
ON!
Аз съм приет в тази паралелка.
4 фр са там![]()
ще ми дадеш ли скайповете имПървоначално написано от sladku_bebzi
ако може де (на ЛС)
ами мога да ти кажа,че в 23-то НЕ СЕ учи и НЯМА дисциплина иначе има готини хора...нз защо си избрала да учиш там де!Първоначално написано от mel4ety
![]()
е защото майка познава учителите тамПървоначално написано от love_bites
и тя самата беше учителка там и може да е сигурна че ще съм добре-сред нейни познати
![]()
по какво е преподавала майка ти и как се казва?Може да я познавамПървоначално написано от mel4ety
английски -Ж. Б. ,ама едва ли я познаваш,защото е преподавала само на 9ти клас миналата година и тази година беше на 8ми клас-подгответата(ако не се лъжа)Първоначално написано от love_bites
![]()
чувала съм я...а иначе....незнам..щом майка ти е решила така и щом ще си сред нейни колеги значи ще ти е яко!Успех!
Аз съм приета там, ама съм с 1 чужд френски и втори английски![]()
еее нищоПървоначално написано от [y0uR f@v0r!tЭ dRuG
може ли да ми пратиш скайпа си на ЛС
![]()
френски rlzzzzПървоначално написано от [y0uR f@v0r!tЭ dRuG
Просто влез - > ТУКПървоначално написано от mel4ety
Има няколко регистрирали се,все пак това е сайта на Даскалото ни,влез във форума(преди беше малко по-интересен,ама сега мнооого скучен..).![]()
ROCK
ON!