- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ако си смениш пола за 1 ден?
темата е мн якабраво
1. ще се изпикая
2. тая работа със сутришната ерекция трябва да се провери задълйително
3. ще си набия няколко чекия задължително просто
4. ще правя мн секс
5.ще излижа някоя приятелка
6. ще пикая в някое кошче за боклук в някой парк(голяма мечта ми е, въпреки че съм момиче смятам да го напрая някак си.ако имате идеи как давайте
)
be a good boy!!!
задължително ще си направя чикия и ще се уригна мощно![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Ще съм лезбийка..
Ще се хвърля от 20тия етаж.
една оргияяяяяяяяя с приятелкиии![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Couse you know your girlfriend wanna be me
Ще изчукам няколко мацки .... За да разбера чувството от другата страна ..
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Аз не искам да си сменям пола на моите години. Искам да си разменим телата с приателят ми.. Но за повече .. за някаде 5 дни .. И разбира се ще се изчукам
![]()
И ще си правя чикии и ще карам колата и мотора .. Ихаааа
![]()
![]()
![]()
Уха ако съм момче ще се направя така ,че всички ще ми се лепват /защото това е лесно/ и ще ги е** без да спирам![]()
![]()
Ще се изчукам,интересно ми е при тях какво е усещането :P
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Ще пикая...мъжа казва, че това ни е най-голямата загуба на жените. А и секс трябва да правя!
Kato se znam kakyv karyk sym.. oshte pyrviq den kato stana momiche.. shte sym v cikal.. taka che...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
О най-накрая тема като за мене ... Та ето го плана за деня,в който ще се събудя момче ..
Като се съббудя сутринта ще отида да се изпикая ..че ми е мн интересно как се пикае прав ..Надявам се да не опръскам цялата тоалетна ..
![]()
После ще облека някакви широки и удобни дрешки. Ще си вървя по улицата гола до кръста ... без на никой до му прави впечатление - нали ще съм момче.
После ще правя много секс ... за да разбера какво е от другата страна .. също така мн ми е интересно кфо им е на момчетата като свършват ..
Такаа към вечерта ще отида да се напия много яко да се напия с приятели ... после ще се оригвам и плюя по улиците ...
Ще се ходя на басейн без да се притеснявам,че трябва да ми идва ..И така общо взето ще си живеяя ..
п.с. Тъкмо вчера си мислих,че ако съм момче постоянно ще си играя с приятелчето между краката ми![]()
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Ми цел ден ше си гледам новите цици (предпочитам да се събудя едрогърда мадама), ше си бъркам по дупките, ше викна гаджето и ше праиме лесбо-секс
![]()
![]()
С други неща като жена не ми се занимава
Тва все повече момичета го искат беПървоначално написано от _miShlence_
Почвате да ме плашите (даже повечето искат да си имат
Абе ние имаме такива неща бе, идвате при нас и си играете с тях колкото си искате, ние не възразяваме
![]()
аз първо ще отида да се изпикая [искам да разбера какво е усещането да пикаеш прав] ... после ще си облека някви широки дрехи
... след тва отивам да играя мач с фр
и после ще забия някоя мацка
![]()
![]()
![]()
![]()
Сички момичета искат да пикаят като момчета
![]()
Ми да !!Първоначално написано от glymo14
.. Все пак ние не пикаем прави .. едно е да седиш на тоалетната чиния наготово, друго е да се целиш към нея .. Дарццц
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
ше се оженя за някой да му взема къщата, а на другия ден, той сам ще се разведе с мене![]()
Do you speak Salsa? .......
Е то е ясно,че не възразявате,ама друго си е да разполагаш с него all the timeПървоначално написано от SJD
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Ще наеба някоя яка кака за да видя как е от другата страна после ще се захождам гол по улиците за да видят всички новия ми инструменти накрая ще се напия кат пор и ще чакам следващата сутрин за да съм си пак момиченце
![]()
![]()
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
hm, kato za na4alo 6e po4na da izu4avam kvo e use6taneto kato se pipam, posle 6te se iz4ukam s nqkoi batko, posle 6te stana lizbiika, a mejduvremenno 6te obikolq magazinite da vida kak izglejdat te prez jenski o4i i 6to izglejdat tolko interesni, posle kato svur6at parite 6te si namerq nqkoi bogat dqdo i posle s parite mu 6te si napravq harem![]()
![]()
primerno...
ili prosto 6te se zadovolqvam cql den