- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бръснене..
За който се бръсне от долу искам да попитам на коя страна трябва да се извършва самото бръснене,защото съм чувал че при някои се е получавало заболяване и операции при не точно извършване на цялата процедура![]()
МуЗиКа, ЛюБоВ, СпОрТ, ПиЙнЕ и ЯдИнЕ
ili pishkata...togava na pomosht idva izkustveniq chlen na dr.Livain![]()
Първоначално написано от anna1989
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Horse Crazy Girl!!
пък, ако ще те ебат с изкуствен член, както един по-горе в една друга тема се вземи Космодиск и наколенки на доктер ЛебайнПървоначално написано от love_shu
![]()
![]()
toi livain e syzdal cql komplekt za neskoposano brysneneПървоначално написано от AngerFist90
kosmodisk nakolenki , pishka, lenta za ryka
![]()
Ех да си припомня младините,още ги ползва..Първоначално написано от anna1989
![]()
особено като медитира
![]()
![]()
Иска ми се да излетя като птичка,
иска си и се да отида там някъде..
Някъде дето човек не се връщал..
Ах,как не мога сега е рано..
Не се прави срещу косъма... прави се по посоката на растеж - ако го направиш срещу може да ти останат сраснати косми, което е гадно.
Ако питаш мен може да пробваш и с някакъв крем-депилатоар - те също са ефикасни.
rock more... roll more... fuck more !~!
мале хора да ви се оплача вече 3 часа се епилирам отдолу и ужасно боли и още не съм свършила но резултата е мега як и авторката ще я посъветвам направо почвай с епилатор че после мн ще те боли![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Първоначално написано от anna1989
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ходи на кола маска. С епилатора може да се прецакаш. Пък и всичко става за 20 минути.Първоначално написано от kriska__
пробвала съм с кола не ме кефи затова предприех отчаяни действиянадявам се с времето да свикна със сигурност аз навсякъде си махам с епилатор така че
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#3378453Първоначално написано от kriska__
е и кво да направя като не ме кефи друга да ми маха космите?всеки с предпочитанията си не ме карай нещо което не ми харесва да го правя няма да ме убедиш![]()
Ако искаш и езика си епилирай - не ме интересува. Исках да знаеш какви може да са последиците.Първоначално написано от kriska__
оооо аз вече с нищо няма да се бръсна тамПисна ми да се режа, ше зема да си го отрежа накрая
![]()
Вече само депилиращи кремове или ако се опаричя мисля да отида на едно лазерно![]()
Чувам, че фотоепилацията била най-ефективна от всичките методи.Първоначално написано от SJD
![]()
mrazq da se brusna no mislq 4e e zaduljitelno zaradi higienata mrazq gy twa brusenene 6toty posle mn mi bode na onaa ralta![]()
I Fight only for myself and love only myself..
anna1989 написа:
ili pishkata...togava na pomosht idva izkustveniq chlen na dr.Livain
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
po posoka na raztej na kos1ma az p1k zn... :P
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
Първоначално написано от sexy_baby11
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()