- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не ми дава шанс , немога да го разбера...
Значи нещатат стоят така много отдавна скъсахме беше много трудно за него...Но след това си останахме добри познатиДълго време не го бях виждала и сега когато го видях и бяхме много близко...и почувствах че отново нещо в мен трепва...Усазнах, че много го обичам боря се много за него...каза ми че не е безразличен но въпреки това ме режи постоянно няма друга... и чесно казано незнам защо е така...и не го прави за да страдам но немога да разбера защо неиска да си дадем шанс отново да сме щастливи??? :С моляви ако някой може да ми даде съвет какво да направя да го даде имам голяма нужда от помощ...
![]()
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
ся няколко въпроса първо: тва първото гадже ли ти е? колко бяхте заедно? ти ли го заряза? има ли си гадже той в момента?
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Щом е преодолял раздялата ви трудно,може би се страхува да не бъде наранен отново...Покажи му,че наистина искаш да си с него![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Офф защо винаги осъзнавате, че 'обичате' някой след като скъсате и мине известно време.
Що за любов е това ?????????????????????![]()
![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Има едно нещо,което се
нарича достойнство,предполагам си
чувала-той има право на него.
Върхът на планината се вижда,
чак когато се отдалечим от нея...![]()
Bai Toq мн ама мн добре казано!![]()
Тенкю,БълГЕЙрия,ай лав йоуПървоначално написано от haterkata
![]()
![]()
Момчетата по принцип правят това понеже ги е страх да не бъдат наранени,а и щом не е безразличен към теб мисля че не те е преодолял още.Поговорете си по-сериозно
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Той е минало!
Просто като си го видяла и в теб са се пробудили някакви стари спомени, старата тръпка.. и ей такива СТАРИ неща.
Сега не мога да мисля много много и да пиша в прав текст, но се надявам да ми схфанеш мисълта.
Някой ако ме разбира, нека й обесни на детето какво имам предвид, щото аз съм много зле в момента и ще ревна след малко.
О, и още нещо към авторката на темата.
Не си губи времето с нещо отминало, с нещо вече изпято и т.н
Упоритост!
kaji my mainata ti s 1 6amar i to4no sle 20 sekyndi 6te ti4ka sled tebe kato ky4encetestvala s1m go tva deista pri vsi4ki m1jki individi
хах наиш ли кога ше стане тва... нека някоя ми удари шамар без причина пък дали ше ме види повече...Първоначално написано от ivana0895
Ми мисля че трябва да му покажеш любовта си и тогава ще разбере всичко..Просто с времето ако те обича ще разбере че не може без теб и ще ти даде шанс..
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.
така просто хората с принципи и самоуважение сме така не повтаряме по 423894739 пъти една връзка... и не се пита п 2 пъти.Щом не е станало тогава какъв ешанса да се получи нещо сега.ЗАБРАВИ ГО
prosto se strahuva... trqbva da mu pokajesh 4e nqma ot kakvo...
Няма смисъл да повтаряш старата грешка като очакваш нов резултат!!!
Както каза някой СТАРИ спомени,СТАРИ тръпки...Гледай напред и нагоре...Винаги! Айде и успех![]()
oo ne mu ti4ai sled gaza badi v celiq si blqsak pokaji mu kvo izpuska pomogni mu da si spomni 4e nqkoga e e imal a sega e izglupql i bqga ot izku6eniety badi strastna i diva ako e umen 6te se varne ako ne ostavi go si hodi;]uspeh
BeE Crazy Or laZy
bEe Hot Or not
beE ruLy Or unRuLY
beE lovely or ugLy
beE seXy oR Not
ThE Choose is in YouR HanDs...;]~
Мисля,че му е трудно да ти даде пак шанс защото може би се страхува да не стане както преди и да страда после..докажи му че си се променила и няма да стане както преди![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Ne mi e 1vo gadje dosta dylgo vreme bqhme zaedno az go zarqzah i v momenta toi si nqma gadjeПървоначално написано от tuzaro
www.slynchic3.aha.bg
I'm not lovesick
emi mai taka shte stane neska shte hodim zaedno na basein...za posleden pyt shte mu kaja vsi4ko koeto imam da mu kazvam i sled tova nqma da go tyrsq neka ako toi iska da me potyrsi greshkata mi ne e bila tolkova golqma nito s1m go zarqzala gadno 4e da obvinqva men.....
www.slynchic3.aha.bg
I'm not lovesick
Добре де и кфа е била причината да го зарежеш?! Точно заради тфа мисля, че го е страх да се отпусне с теб.. Покажи му, някак си, че няма да постъпиш като предния път..Ама пак се съмнявам, че ще се съгласи да тръгне с теб... Все пак опитай..Успех. =]
emi ot mn vreme mu pokazvam 4e nqma da postypq kakto predi kakto i postoqnno mu dokazvam lubovta si no toi postoqnno mi vika 4e nes1m mu bezrazli4na no ne mi dava shans...
www.slynchic3.aha.bg
I'm not lovesick
щом ти си го зарязала така ше е
Dneska nebqhme zaedno na baseina no se vidqhme i nai loshtoto beshe che osven edno zdrasti nishto drugo nemojh da kaja... i cql den nishto ne si kazahme i nakraq dori chao ne si kazahme.... ;(
www.slynchic3.aha.bg
I'm not lovesick
мисля че неиска да се връща към миналото.
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....