Zdr na all ,odavna ne sam pisala tuk no napolsedak imam nujda da spodelq slednoto koeto se slu4va s men.Predi pove4e ot poluvin godina skasah s gadjeto si i ot togava mina mn vreme prez koeto nito go vijdah nito ni6to ,no ne bqh go zabravila i spomena za nego vinagi se poqvqvashe kato se se6tah za ne6to milo i hubavo :) no sled tolkwoa vreme toi zapo4na otnovo da idva v moqta kompaniq i az iskah ne iskah se prinujdavah da se pravq 4e ne e tam za6otot pr mn me boleshe ot tozi fakt , postepenno zapo4nah pak da izpitvam silni 4uvstwa kam nego no toi haresva drugo momi4e i kazva na moite frki 4e ne iska da ima ni6to ob6to s men.Towa ne me obijda za6oto kakto toi me narani predi vreme taka i az nego, vaprosa e 4e az mu jelaq kasmet ot vse sarce s momi4eto koeto haresva no tq ne tragva s nego. Kato sedq otsrani i go nabludavam sam mi e mn gadno . Pr iskam da spra da mislq za nego no ne moga pr ne moga i da spq ne mga da go pogledna bez da se usmihna :) Kakn da preodoleq sebe si ,kak da spra da me4taq za towa koeto e pred men i znam 4e ne moga da go imam ve4e ?