.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Секс без любов

Съжалявам ако има такава друга тема И все пак въпроса ми е ясен искам да разбера как мислят другите по въпроса...

Всеки сам си решава какво ще практикува.Аз от сега съм решила,когато 1 ден приятелт ми ме остави ще карам известно време с някой който да търся само за секс "fuck buddy"

Град
    София
    Секс без любов? ... Просто секс
    Секс с любов ... най-прекрасното нещо на света, а трагичното е, че има хора които умират и не са го изпитали
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

Цитирай Първоначално написано от Lady_B_
    Секс с любов ... най-прекрасното нещо на света, а трагичното е, че има хора които умират и не са го изпитали
    3 пъти препрочетох какво си написала докато осъзная колко си права.Евала

Първи мисли с главата си и тогава прави секс.Сърцето лъже...

Иска ми се да излетя като птичка,
    иска си и се да отида там някъде..
    Някъде дето човек не се връщал..
    Ах,как не мога сега е рано..

Цитирай Първоначално написано от roltirirang
    Е,че някой може да иска просто да прави секс без обвързване тогава какво да си слуша главата.

Цитирай Първоначално написано от Ophelia
    Е,че някой може да иска просто да прави секс без обвързване тогава какво да си слуша главата.
    Ипак да мисли с мозъка за предпазни средства,а защо трябва просто да се наебе голямо удоволствие така ли?

Иска ми се да излетя като птичка,
    иска си и се да отида там някъде..
    Някъде дето човек не се връщал..
    Ах,как не мога сега е рано..

Цитирай Първоначално написано от Ophelia
    Ипак да мисли с мозъка за предпазни средства,а защо трябва просто да се наебе голямо удоволствие така ли?
    з мен лично не е кой знае какво ,но за някой друг със сигурност.Иначе за предпазните средства си права.

Не знам дали правите разлика, но секса и любовта са 2 различни понятия..... едно е да правиш любов, да бъдеш нежен и мил, а съвсем друго си е чисто животинското привличане, изгарящата страст на две тела които се сливат в едно... колкото и да се мъчим да правим любов с приятелката ми по едно време и 2-мата губим контрол и си се отдаваме на дивото удоволствие - секс без любов - ДА - има.
    rock more... roll more... fuck more !~!

Град
    тРоЯн
    ми секс без любов , без чувства е нищо просто едно е*ане..
    I long to have you now
    to whisper secrets in the night
    I don't want nothing from the world
    just you to be huddled in me..

Бих го практикувал, кво лошо има

Мисля че в секса без любов няма много смисъл а и е много по-добре когато имаш чувства към човека,с който го правиш ^^
    Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...

Цитирай Първоначално написано от Lady_B_
    Напълно съм съгласен, това са две абсолютно различни неща. Секса е просто едно физическо удоволствие, но когато има любов се превръща и в емоционално, и тези емоции оставят много по-ясен белег в съзнанието.

Правила съм преди секс без любов и сега като го сравня със секса с любов, виждам колко голяма е разликата

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Не бих могла да спя с човек, към когото нямам чувства.
    Да, секса е удоволствие, но за мен удоволствоето от него е това, че съм точно с този човек.. Няма начин да го направя ако не изпитвам нищо.. Няма да изпитам нужда .. Аз не гоня бройка .. Ако мога цял живот да съм с първия ми ще бъда с него ..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Супер фен Аватара на SpAcE_LaDy
    Град
    София // www.trancebg.com
    Зависи, имам ли приятел, никога няма да направя нещо с друг.. а и д нямам приятел пак бих се замислила, защото не съм просто една к**ва, която да търси смао секс..
    и все пак коа тръгна да правя секс с някого без после да имаме връзка, , все пак ще си го подбера, ще е момче, на което се кефя поне малко, защото ако няма абсолютно никакво привличане.. бе гадно е

Re: Секс без любов

Цитирай Първоначално написано от lauta_girl
    Съжалявам ако има такава друга тема И все пак въпроса ми е ясен искам да разбера как мислят другите по въпроса...
    mi slu4va se sexsa da e bez lubov kakto e mai pri men mai 4uvsvata ni ne sa vzaimni
    obi4kam te beb4eto mi!
    bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    М Това ми харесва Някой път е много готино ,даже повече от колкото ,когато е с любов.Просто има тръпка 'секса за една нощ' например.
    Не съм фенка на това единствено ,защото директно ще ти дадат име на "лека" . . .
    Иначе 1 път това като го направих - еми извинявам се ,ама това бяха най-готините братя близнаци в града Хем и приятелки си имаха ,но се хванах на бас с най-добрия фр. ,че мога да ги съблазня и стана

hottie
    Guest
    секс без любов е много хубаво нещо, особено заради самата тръпко. Но и любов със секс също - отпускам се повече, защото говорим за всичко и нямаме задръжки.

Град
    "градът на мечтите"
    Не виждам нищо лошо в това,но пък от секса с любов няма нищо по-хубаво
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Гледам, че сте мераклийки, дайте да спретнем нещо колкото "за купона"

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    секса без любов какъв секс е - никакъв...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не съм правила секс без любов и не желая да правя. Ако скъсам с гаджето си, няма да търся някой за уплътняване на времето. Просто не мога. Не съм такив тип човек. След като сам разголила душа и тяло пред 1 човек, който обичам, не си представям да правя секс с някой, за който не ми пука. Може и да е хубаво, но не искам да знам. За мен сексът е следствие от любовта.

az sum pravila sex samo s 1 do sega ... i e s lubov .. nz kakvo e sex bez lubov no pyk mislq 4e i tova 6te e zabavno ...

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Секса без любов си е хубав секс, но секса с любов е СТРАХОТЕН секс

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си