.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Странични ефекти на Ескапел

Zna4i sno6ti s gadjeto mi pravihme sex i prezervativa se skusa..utre shte piq escapel iskam da vi pitam ima li nqkakvi strani4ni efekti? edna priqtelka kaza 4e posle i bilo losho 2 dni

т.7
    krem4et0

На клко години си?
    Попринцип всички противозачатъчни,дори и на който пише,че не са хормонални вредят на хормоните.Страничните ефекти са закъсняване на цикъла,смяна на настроенията,различно Ако си по-малка от 17 има големи опасности

Иска ми се да излетя като птичка,
    иска си и се да отида там някъде..
    Някъде дето човек не се връщал..
    Ах,как не мога сега е рано..

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от roltirirang
    На клко години си?
    Попринцип всички противозачатъчни,дори и на който пише,че не са хормонални вредят на хормоните.Страничните ефекти са закъсняване на цикъла,смяна на настроенията,различно Ако си по-малка от 17 има големи опасности
    Ескапел не е противозачатъчно и аз до сега не бях чувала за противозачатъчни които да НЕ са блъскани с хормони.
    Търсачката не е за украса
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...F4%E5%EA%F2%E8

Абе с една дума не са много полезни

Град
    варна,вътре в морето,двореца на русалките
    и аз съм на 16 и в началото на тази година пих ескапел.....при мен лично нямаше никвИ странични ефекти,не ми закъсня менструацията и не ми беше лошо.всичко си е строго индивидуално
    Естествените блондинки сме на изчезване.....а блондинките по душа направо заливат пазара

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си