.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Тема: ако

Hybrid View

Мега фен
    някои от вас веднага ''най добре с човек когото обичаш...'' дрън дрън.ами тя пък иска с този човек и тва е . всеки има различно мнение и виждане за 1-ия път, това е нейното, щом иска да е с това момче, нека да е с него.
    към авторката: ако наистина си сиг че искаш той да ти е 1-ия , не виждам защо изобщо се замисляш за мнението на другите, тва си твое решение с кого ше спиш, те нямат никакво право да се месят дори да са хора чието мнение уважаваш ти не си тръгнала да им се пъхаш под завивките и да ги съдиш, така че ако и те те уважават, не би трябвало да ти правят проблеми
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Цитирай Първоначално написано от lauta_girl
    Цитирай Първоначално написано от kriska__
    кво ти пука кво говорят прави си секс като искаш
    Дам дам..правилно исказване
    +1

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Щом искаш да е с него, а и се чувстваш готова, го направи
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Абе и аз преди все се чувствах готова, но това е от хормоните не съм врачка за да ти кажа как ще се чувстваш после и дали ще съжаляваш, ако искаш почакай малко още, ако пък и тогава нагона ти е толкова голям се хвърляй на рибата .

Vij mila, az ima seriozen priqtel, na 18 sam i vse o6te ne sam gotova ta kaji mi kak ti se po4uvstva gotova. Tova si e tvoe re6enie, no az te savetvam da pomisli6 vnimatelno.
    Only one kiss can change everything...

Ти си преценяваш дали да правиш секс,мисля че трябва да почакаш докато си намериш сериозен приятел!!
    Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си