.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

За 1ви път ...

Здравейте!

Правих го за 1ви път днес... към края вече бях свършил в презерватива, и течността се беше разнесла навсякъде по презерватива, но той си беше развит до край. Искам да ви питам има ли шанс да е минала течност зад крайната част на презерватива, и голям ли е шанса да е влязла във вагината ? Имам впредвид опастност от забременяване. :/ Моля ви за корекни отговори, защото ... ми е притиснено.

за кво всеки се притеснява,правил си секс и задължително трябва да е станало нещо.не се шашкай нищо няма
    "Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"

Е да, със сигурност .. всеки ден се пускат такива теми, но все пак като си нов в тея неща е нормално да си шашнат според мен ...

Голям фен
    Не дей да се притесняваш няма смисъл,това се случва всеки ден и не е толкова за притесняване,лошо е когато се спука или скъса и къде -къде по -лоши ситуаций има .

E... ima nqkakkav minimaken procent pri koito tova moje da e stanalo, no ti prekaleno mnogo se vprqga6. Spox... vsi4ko e ok Pone gotino li ti be6e???
    Only one kiss can change everything...

Надявам се да сте прави ... няма с кой др да се консултирам защото наще са извън България ... Иначе ... знаете как е 1вия път предполагам ... не е баш яко

А и да добавя ... след акта, тя се изми веднага с вода ..

Цитирай Първоначално написано от adidasss
    Надявам се да сте прави ... няма с кой др да се консултирам защото наще са извън България ... Иначе ... знаете как е 1вия път предполагам ... не е баш яко

А и да добавя ... след акта, тя се изми веднага с вода ..
    Tova e vapros na li4na higiena. Vsqko dobre poddarja6to se momi4e trqbva da go pravi sled polov kontakat.
    Only one kiss can change everything...

Голям фен
    Не го стресирайте излишно бе хора,нищо не е станало все пак това му е първия път нормално е да се притеснява,а ако толкова много е загрижен да вземат тест и да разберат,но според мене това е излишно.

Не бе, и аз мисля че няма как да е влязло чак натам ... беше влажна кожата ми там дето свършваше презерватива, но пък тя беше страшно мокра и може би е било от нея ..

Голям фен
    Няма страшно тепърва ще се усъвършенствате и няма да се спичате от
    такива дреболий

Леле мерси мн Успокоихте ме ...

Голям фен
    Приятел в нужда се познава

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си