- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За 1ви път ...
Здравейте!
Правих го за 1ви път днес... към края вече бях свършил в презерватива, и течността се беше разнесла навсякъде по презерватива, но той си беше развит до край. Искам да ви питам има ли шанс да е минала течност зад крайната част на презерватива, и голям ли е шанса да е влязла във вагината ? Имам впредвид опастност от забременяване. :/ Моля ви за корекни отговори, защото ... ми е притиснено.
за кво всеки се притеснява,правил си секс и задължително трябва да е станало нещо.не се шашкай нищо няма
"Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"
Е да, със сигурност .. всеки ден се пускат такива теми, но все пак като си нов в тея неща е нормално да си шашнат според мен ...
Не дей да се притесняваш няма смисъл,това се случва всеки ден и не е толкова за притесняване,лошо е когато се спука или скъса и къде -къде по -лоши ситуаций има .
E... ima nqkakkav minimaken procent pri koito tova moje da e stanalo, no ti prekaleno mnogo se vprqga6. Spox... vsi4ko e okPone gotino li ti be6e???
Only one kiss can change everything...
Надявам се да сте прави ... няма с кой др да се консултирам защото наще са извън България ... Иначе ... знаете как е 1вия път предполагам ... не е баш яко![]()
А и да добавя ... след акта, тя се изми веднага с вода ..
Tova e vapros na li4na higiena. Vsqko dobre poddarja6to se momi4e trqbva da go pravi sled polov kontakat.Първоначално написано от adidasss
Only one kiss can change everything...
Не го стресирайте излишно бе хора,нищо не е станало все пак това му е първия път нормално е да се притеснява,а ако толкова много е загрижен да вземат тест и да разберат,но според мене това е излишно.
Не бе, и аз мисля че няма как да е влязло чак натам ... беше влажна кожата ми там дето свършваше презерватива, но пък тя беше страшно мокра и може би е било от нея ..
Няма страшнотепърва ще се усъвършенствате и няма да се спичате от
такива дреболий
Леле мерси мнУспокоихте ме ...
Приятел в нужда се познава![]()
ne
ne