.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Тема: ако

Град
    in my world!
    кво ти пука кво говорят прави си секс като искаш
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Цитирай Първоначално написано от kriska__
    Дам дам..правилно исказване

Оле маикооо После се сардите на момчетата че ви еб*ли само за едната броика.... М виж че и такива момичета има..Ти не си вред ше се еб*ш с някаф мухлю там само защото скоро нямало да си хванеш никои ОМГ....Ммм така както го описа ти си перфектното "курве на 16 години" Според мен няма смисал но "пуууусти хормони" тТи си решаваш и дано да вземеш правилното решение...Аиде успех!

и мене много хора не ме одобряват,ама да съм се самоубила заради тва?

същото е и с тебе:обичаш го-не слушаш останалите

даже да е пропаднали наркоман

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    На 16 си и не можеш да устискаш, докато си намериш някой сериозен. Помисли си, че ако го направиш днс с него, утре може да срещнеш човекът за теб и да съжаляваш, че не той ти е бил 1-ви. Не си престарила, напротив. Малка си още да осъзнаваш нещата напълно и за секс си малка.

Emii vijj milaa...purvo ti si na 16 i normalno e dosta mom4eta da ti dopadat.. ubachi problema e che ne go obi4a6!!! ako obi4a6 edno mom4e i ako go napravi6 s nego ..rezyltata e neopisyem ..a ako neispitva6 n6 kum nego ..se edno ni6to ne si napravila ...i 6te sujelqva6 stra6no mn ..apuk i otkude znae6 4e nqq si nameri6 gadje..nz sama si preceni .. no as te suvetvam da izdurji6 pone do 17 ako moje6..togava 6te si po zrqla za kakvoto i da bilo

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    По принцип, принципно не е много добре да казваш попринцип толкова често но това все пак е попринцип. попринцип може принципно да използваш думата попринцип когато принципно се налага да я използваш, така че най-добрия принцип е да не използваш "по принцип". Та така... да не те ебе за другите скачай в леглото земи си презервативи Durex нормални щот тоя може да няма и тва е. а за другите да не те ебе завистта е голяма навсякъде.

EDIT: 6mate, ти на колко си годинки 12? Като не го обича няма да изпита удоволствие от секса ли? Секса е едно, а това да изпитваш чувства е съвсем друго. Ако пича знае някои номерца в леглото ще изпита кеф, който ще я побърка, ама ти явно ги разбираш.

EDIT2: ELINCETO, извинявай ама ти тъпа ли си ква си? Като е на 16 години и прави секс с някое момче, което и допада не означава, че е курва. Ние момчетата като правим секс с някоя случайна не сме курвари, а момичето 1 път да направи секс и курва ще я наречете. Курва нещо съвсем различно. Я първо помислете след това пишете коментари.

Най - хубаво е да го направиш с човек, който наистина обичаш, не с който ти попадне, сега дай тоя те привличал - ще го направиш, оня те привличал - и с него ще го направиш, и после какво - ще ходят да те разнасят, че си го правила с целия град, ми то ако тръгнеш да го правиш с всеки, който желаеш - Мале! Ама все пак твое си решение - като искаш, прави го, никой няма да те спре. Интересно само ми беше изказването ти, че те спира мнението на хората - та ти ще ходиш да си разправяш личния живот ли? Нали за това е личен!!!!

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от zaraaa
    Най - хубаво е да го направиш с човек, който наистина обичаш, не с който ти попадне, сега дай тоя те привличал - ще го направиш, оня те привличал - и с него ще го направиш, и после какво - ще ходят да те разнасят, че си го правила с целия град, ми то ако тръгнеш да го правиш с всеки, който желаеш - Мале! Ама все пак твое си решение - като искаш, прави го, никой няма да те спре. Интересно само ми беше изказването ти, че те спира мнението на хората - та ти ще ходиш да си разправяш личния живот ли? Нали за това е личен!!!!

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    ти кво публично достаяние ли ще го правиш това че си спала с него...пък и факта че знаеш че и др е отварял...абе според мен иди спи с него и толкоз като се чустваш готова за секс нападай

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

Град
    "градът на мечтите"
    Абе какво ти пука за мнението на другите,ти ако искаш го направи и толкова
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Според мен ако мислиш,че няма да съжеляваш го направи.

направи го сега .. щото после може да нямаш възможност

Град
    Някъде по широкия свят...

Re: Дали да правя секс с него?

Цитирай Първоначално написано от BlackRainbow__
    Такааа...вероятно въпроса ми е глупав, но искам да чуя и чуждото мнение Значи на 16 години съм, нямам приятел в момента, но има едно момче с което сме много близки, забивали сме се няколко пъти, но не ходим...Както и да е...значи, девствена съм попринцип, обаче се чувствам готова да правя секс, не знам...както казвате, то момичето си познава и попринцип съм на мнение че е хубаво първия път да е с постоянен партньор, когото обичам и т.н., но тфа момче така ме привлича...а и като се знам, сериозно гадже няма да си хвана скоро... Знам че той ще си свърши работата както трябва, бил е първи и на други, но...спира ме мнението на околните. Те не го харесват и няма да одобрят да се случи нещо между нас (за гаджосвания, камо ли па за секс) и тфа ме побърква...искам ако може да чуя и чужди мнения по въпроса...
    Благодаря предварително!
    Това се случва веднъж в живота и поне според мен трябва да се направи със човек,на когото наистина държиш ,а не с някого на който само те привлича физически.
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Цитирай Първоначално написано от zaraaa
    Интересно само ми беше изказването ти, че те спира мнението на хората - та ти ще ходиш да си разправяш личния живот ли? Нали за това е личен!!!!
    И на мен тва ми беше любопитно Обаче не виждам нищо нередно в това първият ти път да не е с любовта на живота ти, а с някой, който те привлича.

Аз бях точно като теб - връзките ми бяха за по седмици, имах си момче, с което се забивахме постоянно, но не ходехме. И аз се чувствах готова тогава, но и аз като теб не смятах, че съм пригодена за сериозни връзки. Мнението на околните... печен, забавен, убеждаваха ме да тръгна с него, но аз си бях решила, че не искам.

И така... направихме го с въпросния (дилемата, пред която си ти), няколко дни подред си мислех "Как можах да го направя?!", обаче честно казано предпочитам да имам някакъв опит преди да се появи Принцът на бял кон, а не да се чудя после дали ще ме зареже, задето не му пускам...

А иначе Купидон ще те стрелне изневиделица, когато най-малко очакваш, или поне така стана с мен Успех

Голям фен
    emi kfo znachenie ima kakvo mislqt drugite za tova,to reshenieto si e izcqlo tvoe
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Бе не тряа ти пука ама въобще какво мислят другите ! Ти като се омъжваш кво ? Ще питаш майка/баща и приятелките ти дали да му кажеш "ДА" на сватбата или кво ?

Цитирай Първоначално написано от umri
    По принцип, принципно не е много добре да казваш попринцип толкова често но това все пак е попринцип. попринцип може принципно да използваш думата попринцип когато принципно се налага да я използваш, така че най-добрия принцип е да не използваш "по принцип". Та така... да не те ебе за другите скачай в леглото земи си презервативи Durex нормални щот тоя може да няма и тва е. а за другите да не те ебе завистта е голяма навсякъде.

EDIT: 6mate, ти на колко си годинки 12? Като не го обича няма да изпита удоволствие от секса ли? Секса е едно, а това да изпитваш чувства е съвсем друго. Ако пича знае някои номерца в леглото ще изпита кеф, който ще я побърка, ама ти явно ги разбираш.

EDIT2: ELINCETO, извинявай ама ти тъпа ли си ква си? Като е на 16 години и прави секс с някое момче, което и допада не означава, че е курва. Ние момчетата като правим секс с някоя случайна не сме курвари, а момичето 1 път да направи секс и курва ще я наречете. Курва нещо съвсем различно. Я първо помислете след това пишете коментари.
    +1

щом си готова действай..кво толкова лошо има в секса?!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Абеее ,да не ти пука ,ти го искаш ,Вие сте близки ,така че действай . . . гледай само да не се влюбиш в него и бъди готова с мисълта ,че всичко е само секс ,а след това ще сте просто познати

emi.. ne pravi sex s nego.. ela pri men za men sami hybavi ne6ta govorqt

не ги слушаи другите праи си секс

Град
    Светът е дом за всички
    Не питай,а направо давай.Ако го иска и той,не ти трябва чуждо мнение!!!
    PS!!!Понеже каза,че е бил с много момичета,гледай само да не завъдиш някой Сифилис или нещо такова!!!Всичко ще бъде OK!!!

Цитирай Първоначално написано от lauta_girl
    Цитирай Първоначално написано от kriska__
    Дам дам..правилно исказване
    Удри уино т.е. напълно правилно разгърнато мнение

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си