- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ОоОps Издънка (shy)
Ooooo,tfa e ni6to pred moeto...Hi4 da ne ti puka!![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
не се претесняваи сичко 6а е наред
на секи му се е случвало не6то такова![]()
Нормално е да се случи,била си на басейн,на много хора са им падали направо и долнища и горнища.....просто започни да се бъзикаш с тази случка....прояви чувство за хумор и самоирония....![]()
Ами дръж се с него както и преди това и по- спокойно, такива работи се случват постоянно, едва ли им е за първи път![]()
А колкото до моя гаф.. ми неска излезнах с пр ми да караме колело и утрепах 4 човека, както и мен си опитвайки се да не ги блъсна, ама на деХубавото беше, че той ме разбра и почна да ми разправя и др такива случки, което ме поутеши
![]()
![]()
![]()
Боже господи тя с гаджето си па се притеснавя от другия дето го харесва кажи му момиче .....
споко бе мацка...на всеки се е слу4вало...на мене пред цялата компания (мъжка) ми се дигна полата и аз дори не разбрах...в послевдствие ми казаха,4е ве4е мога да си оправя полата..!пред гаджето ми толкова пъти съм се излагала 4е нз...ток4ето ми се е заклещвало на улицата...и той си праши напред..
а аз се опитвам да си го измъкна....клепала съм се пред него ... голям срам,ама то4но след 3 дни няма да ти пукааа
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Голяма работа.Питай го дали иска и другата да види![]()
Аз на едно море решавам да смъкна гащите на един приятел под водата, ама то нали не се вижда добре и вместо да го хвана за гащите го хванах малко по към средата пък дори стиснах![]()
You're running
From the love I have inside The fire in my eyes Are never be enough For your cold heart
и на мен ми се е случвало нещо подобно,но разликата е там,че не само се спънах ами и така се изплющях по лице на земятаПървоначално написано от kriska__
![]()
,че и други хора имаше наоколо,но някак си намерих сили да стана и невъзмутимо да продължа напред
,макар че вътрешно умирах от срам
![]()
по темата:не е голяма работа,на всеки може да се случи,а и ако е имало какво да се види още по-добре![]()
Същото нещо ми се е случвало милион пъти.Но разликата между теб и мен е,че на мен НЕ МИ ПУКА![]()
![]()
Хаха На мен това не ми се случва за първи и последен път, никога не ме е било срам, но този път беше малко по -"специален" защото оная шматка (момчето, което харесвам) беше там деба.Днеска се видях с едно от момчетата и го питам дали ме е видял и той се смее и ми вика" горе долу", колкото да не ме засрами още толкова
Ама сегА като се сетя ме избива на смях де
![]()
Ти къде прочете, че съм била с гаджето ми?Първоначално написано от Vin Diesel
![]()
Всяко чудо за 3 дни. Нема да се плашиш и на мен ми се е случвало тва с банския. Ае аз направо съм си човек без късмет. Вървя си по пътя загледала съм се по някой батко и по едно време оп на земята. Кво стана и аз нз.Ама поне му направих впечетление.![]()
Доста шашкащи моменти съм имала и сега даже се радвам кат разбрах че не съм единствена. Спокойно след време тия моменти ще са ти гордост![]()
"...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
Дж.Селинджър
Ot surce sym se smql dokato chetqx temataspokoino na vseki se sluchva ;]
Е какво толкова е станало, че да неможеш да го погледнеш в очите? Аз казах на най - добрият си приятел, че го харесвам и на следващият ден го гледах в очите без грам притеснение, какво толкова за една цица ли си?![]()
![]()
![]()
Мацкоооо я дай по-спокойновсичко ще е наред може да си му предизвикала интереса знае ли се
уФффф а при мене колко случай е имало ... най-пресния беше като бях на море и там ся на разходка по плажа едниии да кажем симпатични момчета там ми се базикаха и аз шматката се обръщам да си загледам ... и таз добра ама пред мене имало един гигански камък ... таа се стоварих по очи...е тия бая се посмяхме ама аз им се сопнах таа си замълчаха хората ... а за твоя случай-горе главата , не е краят на света се пак
![]()
абее да не ти пука ... първо ти не си искала да става така - не си виновна че принадлежностите ти са светналивторо - все пак е имало какво да се види
![]()
и все пак като го видиш подходи със самоирония и с чувство за хумор
не се вцепенявай от срам като дърво
![]()
на мен ми се е случвало да видя някой готинсладурко
и да се спъна точно пред негооо УЖАС
веднъж пък бях в басейна ии както си плувам гледам горнището ми на 1 метър от мен си стои над водата , ама нищо не се видя
![]()
![]()
СПОКО![]()
Ако се свалите и спите заедно...пак ще ги види.
Айде сега, на всеки се случва.
хаха, на мен преди седмица ми се случи нещо подобно. Слава Богу, нямаше никои познат наоколо. Бързам си аз за автобуса, където ме чакат приятели, с които ще ходим на плаж, и усещам че ми увисва под супер късата поличка долнището. Мисля си - сигурно ми се струва, или съм отслабнала (представете си). По едно време усещам, че се развързва... сякаш някои го развързваше и не можех да го задържа. Развърза се от едната страна и аз бързо изтичах в храстите да си го оправя . xD Умрях от срам. Един дядка тъкмо минаваше и сигурно му хареса гледката (разбира се нищо особено не се видя ;D)
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/
ъхъхъхъ тва е гавраПървоначално написано от HelSy
![]()
аз на моряшки възел връзвам всичко и катинар даже слагам![]()
Първоначално написано от Riot
haha spokoino i na mene mi se e sly4valo na moretoPopadala sum i v po-smeshni sityacii...primerno kogato se spunah i padnah po lice na plaja pred vsichkite hora
![]()
![]()
xaxa spokoino interesa mu samo se e zasilil spored men![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...