.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 58 от общо 58
    ae ae nqma nishto az kato hodq na plaj i kato skocha vyv vodata mi pada dolnishteto i vednyj se spynah mn zverski pred momcheto koeto haresvam ama sega sme gadjeta ae nadqvam se i pri teb da stane taka
    Impossible is nothing...

хаха да не ти пука е ... аз един път бях на басейн извън сф и както си плувах там нещо ала бала и изведнъж с/у мене мойта фр ми вика ''амм тва... оправи сии аа..'' и няква ми показва аз се скъсах от смях ... а в същия момент минаваше едно момче...вика ''е няма лошо'' аз викам ''е ти къде гледаш'' и той някъв се смее..

няма срамно спокс може да си го впечатлила хаха прави се че нищо не е станало

Я малко Усещaне

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от soulja_girl4e
    Цитирай Първоначално написано от HelSy
    е кво поне сиг е имало кво да се види
    между осмото и на мен ми се е случвало тва с банския .. ама с долнището
    ъхъхъхъ тва е гавра
    аз на моряшки възел връзвам всичко и катинар даже слагам
    На мен пък от водата ми ръждясаха жИлязните гащи...

ахахах и на мен ми се е случи нещо подобно .. наскоро бях на басейн с 2 фр и понеже аз немоа да плувам и ме носят щото бяхме на по- дълбоко и те почнаха да ме давят на бъзик ... и то изглежда че ми се е отвързало горнището от едната страна и аз се хванах за цицата и като почнах да викам \ъ\' спретее цицацата ще ми се види \ъ\' ама вече викам :Д или пък преди 2 god бях на църква на великден и имаше литъргия и виждам че другите тръгват на пред и аз тръгвам с тях обаче съм се загледала на някъде и се преспънах там дето свещите стоят на земята и аз незнам как да го обясня и само се чу едно прас и всички които чуха а те бяха доста се оурнаха а аз започнах да се смея :Д ама не ми пукаше правила съм мн диводии и гаври
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Що верно не го помоли да ти завърже банския...
    98% от младото поколение пие бира!
    Ако си от онези 2%, които не пият бира, значи си идиот!

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    в4ера праша си аз едно надуто с едни джапанки по центъра...и тръгвам да се ка4вам към един магазин...ама като се спънах,като се изръсих си4ки магазинерки тръгнаха да ми помагат..ама аз станах засмях се обърнах се и си тръгнах...умрях си от срам...ама важното е да не го показваШ
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

И на мен ми се случи същото самоче не беше в басейн и аз бях мъртво пияна xD ако имаш хубави гърди няма от кво да те е срам
    Every Time You Masturbate,God Kills an Emo Kid,So Please,Keep Touching YouSelves =]

Град
    In the middle of Nowhere
    и на мен ми се е случвало но ми падна долнището пред един готин батко от мойто даскало той ми се усмихна и сега сме си в нормални отношения нищо,че ми видя автобиографията така че няма от какво да се притесняваш няма да го пимни повече от 4-5 дни
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си