- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- махайте докато можете
~egoistiC, сине майчин... 3800 мнения и пак не си се научил да пишеш на кирилица![]()
По Темата :
- А СТИГА БЕ, АЗ НЕЗНАЕХ![]()
ма как вееее?! тряя да се мъчим докрая! само страхливците бягат от боя! дръж до дупка!
Първоначално написано от Riot
неграмотникПървоначално написано от gPa3HuTeJl
Днес нещо само подкрепям другите..Първоначално написано от marilyn
![]()
Нямам сили да мисля, за да пиша.
Ако искам. Късането е най-лесно.Първоначално написано от ~egoistiC
I L♥VE 69.I L♥VE♀
И мен ме спираше.Спираше ме и мисълта,че ще страдам,ще ми е криво,ще се чувствам сама и ще знам,че сама съм си виновна...И кфо стана?!Оня ме заряза и се чувствах (и още се чувствам) 100 пъти по-гадно отколкото ако аз го бях зарязала....Така че вече си имам едно на ум (както казаха и преди мен) -компромис за никого повече и за нищо.Като не ми изнася- "довиждане" и кой от къде е...Първоначално написано от love_bites
![]()
Аз такова отношение немога да търпяи не съм търпял няма и да търпя
Наистина не трябва да се чака.Няма смисъл.Все пак има много момчета и момичета...
Мога да ви кажа, че момичето е супер право! Няма смисъл да си губим времето!Аз бях така- 3 месеца...непрекъснато се карахме, не знам дали ще се съберат 3 дена да сме били щастливи....и само караници.... в които той дори не си прави труда д ми с еобади да ми се извини...все аз му тичам зад гъза..И меко казано ми се качи на главата, че и отгоре... И даже си мислех, че не мога да го зарежа, че ш ми е адски мъчно "О, боже не мога да живея без него" бла бла и кфо..Казах му.рекох и отсекох: До тука сме пич!Много яко репдставление ми изигра, ама фащай пътя!" и кфо ...Уважих го с 3 сълзи и изядох два шоколада ( големи )Така че хора късайте когато усетите че вече не издържате, не позволявайте да ви се качват до няма и къде..Пълен респект към авторката на темата !
![]()
така си е :P
da i az sym na tfa mnenie eto naprimer imam edna fr na koqto gadjeto i e ujasen tip drusa se lyje q zakysnqva abe napravo i se e ka4il na glavata daje na rd-to i reshi che mu se hodi za ribai vsichki i kazvame zareji go toq neblagodarnik ama tq ne ta ne obicham go e na tfa lubov li mu vikate
zarekla sym se nikoga da ne stigam do tam che da tyrpq takiva idiotshtini zaradi ednata lubov!
Impossible is nothing...
и аз съм на тва мнение..даже,ако може преди тва да стъпчете партньора психически-още по-добре...
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
По принцип и аз съм на това мнение, щом нещо не върви, няма смисъл да се мъчите взаимно. Лично аз не бих търпяла връзка, в която има недоверие, вечни скандали и неоснователна ревност. И в такъв случай едната гола любов не е достатъчна.Но в действителност е по-трудно, когато се стигне до момента, в който трябва да се вземе решение.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Не съм на това мнение. Ако има Истинска любов ще има и компромиси. Ще има взаимно доверие, което се доказва непрекъснато. За мен това е една нормална част от любовта.