- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Спешно!!!!
Ще бъда кратка и ясна...значи писахме си с приятелят ми по скайп тази вечер за връзката ни за сичко като цяло за нас и той каза че адски мн ме обича аз сащо го обичам обаче преди направих някой грешки и го нараних мн....при което си наразях ръцете...след като ги видя ме накара да му обещая че повече няма да се опитвам да се самуобивам и др такива...тая вечер бях мн изнеряена и реших да си зема хапче за нерви при което ми се зави свят и приятеля ми си помислил че сам се натровила с хапчета заради него...какво да правя изключил си е телефона няма го в скайп...как да му обесняя че не е това което си мисли....??????????????????????Благода ря предварително....!
otidi do tqh i my kaji istinata i bi trqbvalo vsi4ko da se opravi
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Защото си пале за тваПървоначално написано от GiRlSs
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
той ми написа смс че и навън и си изключи телефона...;[[[[
След като си го направила веднъж,ще имаш смелостта и за втори,поне мисля че така си мисли той.. Доверието му е майката.. Пък ти с къв акъл ги правиш тея неща..![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Първоначално написано от GiRlSs
moje da my se e nalojilo da otider nqkude,vupreki,4e ne vqrvam,pi6i my,4e spe6no iska6 da govorite
ми защото адски мн го обичамм а той не ми вярва...нз как да му го докажа....
ae momi4e pi6i my sms,4e iska6 da govorite ili tam nali ima glasova kaji my toi 6e videПървоначално написано от GiRlSs
изключил си е телефона няма как да се свържа с него....;[[[[....предния път започна да се друса заради тва не искам и да си помислям че може пак да го е направил....;[[[[
nqma glasova po6ta pisah mu suma ti i sms i mu zvqnah....;[
![]()
И за тва си режеш вените?Първоначално написано от GiRlSs
Ебати начина на мислене имат някой хора
![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
emi ne to4nu 6toto mu izneverih i go naranih i nemojeh da si go prostq...za tva se narqzah
Ами ако не можеш да се свържеш с него,изчакай до сутринта.И дано ти повярва.УСПЕХ![]()
dobre sq ti ima6 li nqkakva predstava,kude moje da e i s koi e
mi nee.....;[[[[ 6te umraaa....sig se drusa nqkade s fr sii....nqma go u tqh zvanqh an doma6niq....;[[[[
С яснота,че няма нищо да ти се случи,нали?Първоначално написано от GiRlSs
Човек,ако наистина му е дотегнало и иска да пукне,може да го направи от раэ.Но при теб явно нещата са доста по-раэлични и стандартни де.Просто си искала да се вкараш в някое филмче и да привлечеш внимание към многострадалния си обраэ.Тъпа постъпка.На колко си ?
[size=7][b][u]fosse cos
zvunni na fr. mu i kaji,4e trqa spe6no da govori6 s nego,a izvinqvai ,na kolko god. si?Първоначално написано от GiRlSs
Немаш ли телефон на некой негов приятел бе,филмирано момиченце такова?Първоначално написано от GiRlSs
[size=7][b][u]fosse cos
ne prosto me vidqha navreme i me zakaraha v bolnica...na 17 sam
Iznachai tazi vecher da mine i utre go potyrsi da govorite...
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
NZ s koi moje i da e sam....ni6to nzzz obajdah se na trima ot fr mu kazaha 4e nz ni6to...
momi4eto e dosta 6a6nato,edva li 6e 4aka,ima6 li nomera na fr. my?Първоначално написано от ^Game_Master_F^
Ужас.Дано да няма много хора на 17,които да са с твоя акъл. :ДПървоначално написано от GiRlSs
[size=7][b][u]fosse cos
offff....ako znai6 kakvo mi e do glavata....