- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- махайте докато можете
Iskam da kaja na vsichki momcheta i momicheta che ako neshto ne vyrvi vyv tqhnata vryzka-postoqnno se karate , revnuvate ne mojete da se ponasqte no vi spira misyltta che go/q obichate.. mi az pa mnoa da vi kaja che toi/tq ne e nito e posledniq chovek koito shte bude s tebe !
taka che ot lichen opit vi kazvam ne tyrpete nqkoi da vi se kateri po glavata a davaite-kusaite dokato mojete che posle stava strashno![]()
![]()
Мм, да, идея си нямаш (а може би си имаш!), колко си прав/а.
И аз съм вече на тоя принцип. Компромиси трябва да се правят, ама някои хора от компромис не разбират...
Имала съм връзка дето уж много се обичахме, ама нон-стоп се карахме и не можеше само една "любов" да ни стопли, нали? Само че аз тогава не мислех като теб и 3 месеца се мъчих с говедото, докато ми щракне че работата е безнадеждна и трябва го разкарам. Е, признавам си че и аз бях ужасяваща половинка(като характер)
Само скандали, бла-бла..
Така че човека е прав и го послушайте! ;] Някои връзки нямат перспектива и колкото и да не ни се ще, трябва да ги приключим.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
dam i az sym taka samo 4e az go tyrpq tva ne6to 1 godina ... ujasПървоначално написано от jghgh
sega imam 4uvstva kum drugo mom4e koeto haresvam mnogo sum planuvala ne6to mnoo zlobno za toq neblagodarnik![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Добре![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
kakto kaje6 :P
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Прав/а си![]()
![]()
Хехех колко познато и аз бях така...Година,че и повече ...два часа сме супер,чак човек да ни завиди на щастието...и след секунда,без да се усетим кой как и защо - ние пак пред скъсване...и то за дребни работи...,ама така сме се карали 30 мин... и пак сме най-щастливите.От цялата история сдобряването беше...ммм приказкаПървоначално написано от ~egoistiC
И така всеки ден през няколко часа..Имахме и периоди в които ни държеше по седмица - щастие...Но най-накрая постигнахме консенсус - ВРЕМЕ...Вече три години си го даваме това време,всеки си е поел по своят път и си е намерил или си търси своето щастие![]()
Прав/а си!Не можем да поставяме друг на първо място.
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Е най-после някой да го кажеи аз съм на това мнение
![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Нормално е да се сложи край на връзка, ако тя не върви и не се разбирате.Идва един такъв момент понякога.Възможно е караниците да спрат, от личен опит го знам.Но трябва да се положи усилие, а не да се държите и двамата като деца и да изкарвате все другия крив, и да не отстъпвате, не става така.А за качването на главата ...не е задължително само той да се качва на твоята.
ДАВАЙ МАЦКА!Първоначално написано от ~egoistiC
![]()
![]()
![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Така си е..
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Първоначално написано от kriska__
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
Мммм,не е точно такаПонякога нещата седят по-различно
Пък и всяка връзка си има такива периоди,ако се научим да късаме само заради разправии,то тогава един ден като се омъжа сигурно ще искараме 2 години заедно
Мисля,че трябва да се научим да преодоляваме проблемите още от сега .. Пффф не знам !!До голяма степен имаш право.
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
абсолютно си права но за съжаление мен винаги мисълта че го обичам ме спира
Love is missing someone whenever you're apart, but somehow feeling warm inside because you're close in heart.
колко мило,че ни предупреди (:
no doubt-don't speak
На същото мнение съм и въпреки това правя всичко наопаки![]()
И аз съм съгласна.Наистина когато не върви една връзка е по-добре да сложиш края. По-болезнено е да живееш с илюзията за нещо, което не е така и никога няма да бъде, откокото да имаш силите да се откъснеш от него. Лично аз колкото и да ми е трудно винаги ще избера второто. Болката с времето минава, а и пред нас винаги има нови и нови възможности просто трябва да гледаме напред .
ммм блазя ти,наистина мн ти звиждам...мен винаги сърцето ме води а не разума което не е мн хубавоПървоначално написано от NeLLy_BaBy
Love is missing someone whenever you're apart, but somehow feeling warm inside because you're close in heart.
Това звучи много тъжноПървоначално написано от NeLLy_BaBy
..На фона на песента която слушам в момента : Enrique Iglesias - Hero ..и на факта,че обичам безкрайно един човек с който не може да бъдем ИСТИНСКИ заедно ..
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
ха саботажи няма един защитник на момчешката страна
![]()
no doubt-don't speak
И аз подкрепям. Някои хора наистина не разбират какво е компромис и уважение. Но проблема е че съм прекалено всеотдайна....
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Дам , идва един момент в който наистина караниците са повече от хубавите моменти , и почваш да се замисляш кога за последно с тоя човек сте си прекарали хубаво без скандали и т.н....
Но пак съм на мнение , че без тия неща пък няма тръпка никаква - всичко цветя и маргаритки и любов - тва става само по приказките. И когато нещо не върви , не бива първата реакция да е - " Аа щом се караме , значи не сме един за друг - край късаме , щото така прочетох във форума"...
Сега е по лесно , защото сме млади и има много връзки пред нас - къде успешни , къде неуспешни - по- лесно е да зарежеш някого ей-така,щото сте се скарали. Но ако всички мислят като вас - толкова съпружески двойки щяха да зарежат деца и дом и да се разведат след 1-2 години , поради "неразбирателство" - без да се опитват да оправят нещата...По лесно е да захвърлиш счупената чаша и да си купиш нова м
Просто трябва човек да си претегли нещата и да прецени какво е дал в тая връзка и какво е взел , и да прецени дали е нужно да се провали една връзка , при положение , че перфектни хора НЯМА![]()