- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дразните ли се на фешани и хаусари ?
Трябва лиТова, че ти слушаш мет1л значи ли, че всички трябва да слушат мет1л
![]()
Не слушам метъл. Оо пък и не ме грее кой какво слуша, дразни ме шибаното им самочувствие и също как се обличат
Ми, не всичко си зависи от човека,тва да мразя някой, няма да е от музиката която слуша...
Иначе фешаните са ми забавни,като "експонати" са![]()
we give it all.
Е, имало и свестни хораПървоначално написано от gPa3HuTeJl
Нека всеки слуша каквото иска в крайна сметка.
Your pseudo sunshine I don't need.
+10000000000000000000000000000000000Първоначално написано от PePeLePew
хаха ей още един от мойта партияHarddcoooreee FTW ! Фешъните съквааат гномски![]()
така сега искам да уточня ,че тази тема не засяга само музикални интереси ,ами като цяло селското поведение на 90% от фешан малумниците , както и селските дрешки който носят ;]
p.s.
Я ми кажи от кога в българската азбука има буква "1" ;] ?Трябва ли Това, че ти слушаш мет1л значи ли, че всички трябва да слушат мет1л
"селски дрешки" - т'ва само ти си го разбираш. Това, че не са обули КОБИНКИ посред лято, трябва ли да ги прави селяни
Какво ш'е рече "селското им поведение"![]()
Я кажи кога споменах кубинки ? Та по въпроса сега - под селски дрешки иам в предвид всичко ,което виждаш по центъра .. и изобщо като цяло ярките и пъстри дрехи с едни и същи щампи, който всеки 2ри селяк има;] Или пък така известните спортни марки като Адидас ,който си купуваш оригинални да се гъзариш и в крайна сметка излиза ,че ги правят в Турция ;] А и не съм казал,че трябва да се обличаш със кожи и т.н. - това също е банално,просто трябва да търсиш различното, не да си купиш първата лъскава дрешка и да си направиш прическа тип "каска" ;]"селски дрешки" - т'ва само ти си го разбираш. Това, че не са обули КОБИНКИ посред лято, трябва ли да ги прави селяни
Какво ш'е рече "селското им поведение"
Човека ги разбира нещатаПървоначално написано от buffalo88
Некъф вътрешен човек ми се струва, даже...
Евавам се, не се шашкай![]()
we give it all.
Moderated by miloto
т.1 от Правилника
Темата се изчерпа
Престанете да делите хората, според това каква музика слушат
Престанете да бъдете така повърхностни
Заключвам темата![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love