- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Вашите знаят ли,че пушите?
predi pu6ex kazax i no i gi sprqx i tyi i kazax segapak propu6ix tq si mislq 4e pu6a ama az otri4amama tova na edna moq priqtelka na 13 texnite znaqt i i davat cigari daje e pu6ila s maika si
![]()
When I’m on the floor….The music takes over…I go somewhere….Somewhere far from,everyone and everything This is where I need to be Sometimes I just wanna Break free and let of some steam...
i maika mi i ba6ta mi pu6at!ba6ta mi e kato komin!!!!
az ne sum pu6ila.. i nqma da pu6a.. nqmam namerenie da si sasipvam drobovete...
Етооооо наНе пуша попринцип ,пуша само когато съм с определени две приятелки и само когато са и двете
...А и двете ги виждам само по 2 пъти в месеца горе/долу ... Та днеска ги видях , бяхме у нас и изпуших една,те разбира се повече .. Майка влезна по едно време в стаята ми , ние бяхме на терасата и тя дойде , НЕ видя цигарите , след като си тръгнаха ме пита "ПушихА ли ?
" и само това .. Всъщност тя много добре знае , че имам астма и дори да пуша ,то ще е по 1 на седмица или месец дори
...Затова не се тревожи ..
... Знае , че в момента в периода в които съм искам да опитам от всичко и може би ,затова ме чака да разбера , че не е полезно за мен ,може би ме оставя , да пуша докато един ден не получа пристъп или задушаване , за да разбера сама , че както и за здравите хора така и за болните цигарите са много вредни
(Я виж знаела съм го
)
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
пуша ... ии баащата не знай, майка беше разбрапа..и си мисли,че след като тя знае аз съм ги спряла...
пък сестра ми си знае че пуша, даже с нея като съм някой път пуша .. или ми дава париза да си купа.. (тя е на 20
да не си помислите че е лапе,за тва така прай.. ) ..
Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!
az ne py6a no ako propy6a 6te im kaja 6toto posle ako raberat 6te mi peglqt qko konsko i ni6to 4ydno da me[/list]
ЪЪъ... кът' не пушите кво само shit-вате темата... и да, вярвайте си,че ако пропушите ще им кажете на ваш'те... сиг ще пускате тъпи теми от рода на 'аа,как да кажа на мама,че пуша..'...Първоначално написано от dmgto
![]()
![]()
... да спамите форума само...
![]()
![]()
ии да .. пак ще си говорим кат пропушите...
Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!
Ми...разбраха ме,но с бой няма да ги откажа ;]] ..сега се надяват,че ги спирам,но са далече от истината !![]()
baD GirLs nEEd love to0 ..
dali znaqt? razbira se. . . 4E NE!!!![]()
Фюю, добре че не...
...пуша!
What you give is what you get!
сaмо сестра ми знае![]()
![]()
![]()
...ЛюБоВ-Тя рАНяВа.РаЗпИлЯВа СъРцЕтО,РаЗтОпЯВа,Тя е аД ПоД НеБеТо....
и кво казвате? 'Мамо,тате..пропуших'![]()
![]()
Те ако разберат ще ме изселят...![]()
Ако някой те попита какво е любоФта,кажи му,че е болест която води до смъртта! ;(
Аз по принцип пуша рядко... но обичам да ги дразня като кажа "Мони пуши бяло виктори мен пък ми е слабо" и те зяпнат е така: о.О и аз почва да се смея.. усещали са ме ако съм пушила щото дрехите ми миришат на цигари после а мен ме мързи да ги пера тайно.. и все пак се радват че съм опитала и не съм се пристрастила![]()
еми знаят даже като разбраха че припалвам уж от време на време доста ме ебаваха
даже баща ми ми беще конфискувал 1 кутия парламент и си я испуши той още ме е яд![]()
Не знаят и по-добре. Не ми се мисли кво ше ми се случи ако разберат.
Drink Triple
See Double
Act Single
Аз не пуша,обаче и майка ми и баща ми пушат и е просто страхотна гледка и двамата с цигари в ръка и ми обесняват колко вредни са били...![]()
Smoking can really kill a person,why don`t you try it?
знаят,но не са щастливи от факта.![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
+Първоначално написано от Forest_girl
еМи сАмО мАйКа мИ зНаЕ дОри Ми ПушИ сЕкИ пъТ оТ цИгАрИтЕ дА вИдИ дАлИ нЯмА нАрКотИцИнЕ е МнОгО дОвОлНа чЕ пушА АмА и дваМатА с бАщА мИ пушАт тАкА че.. А пЪк аКо БащА Ми рАзБеРе Не мИ сЕ мИсЛи
![]()
p0nQk0gA tRqBvA dA p0zV0li6 nA sUrCeTy SI dA tE v0dI d0rI aK0 zNae6 4e ImA mEsTa KuDeTy Ne tRqBvA dA bUdE6..