- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Вашите знаят ли,че пушите?
Знаят, ми!
Баща ми от кой мислите, че иска цигари като му свършат.![]()
И майка ми и баща ми са пушачи,но аз не пуша,а и не възнамерявам![]()
Не ми се мисли какво ще стане с мен ако разберат...
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
знаят..щот ме хванаха![]()
![]()
Cute but Pshycho*
Еми хванаха ме, в началото беше навикване и караници, обаче постепенно се примириха, като видяха, че няма да ме убедят.![]()
Знаят от както запалих кошчето вкъщи.И когато ме попитаха на кой са тези цигари аз си отговорих съвсем спокойно, че са мой.Майка ми беше доста против, и като видя че не може да ме спре се отказа.![]()
Everything happens for a reason..
Вече не пуша.Преди като пушех не знаеха.
When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪
И идея си нямам как ще реагират, но като ги знам какви са динозаври, сигурно ще ме изхвърлят. Макар че е тъпо вече близо 5 години да не са се осетили![]()
Вече не пуша :P ,но преди (когато бях около 13 год.) знаеха - аз сама им казахРеакцията беше една лекция какви цигари да пуша,да не се хвърлям от сега на тежки и т.н.Винаги предпочитам да казвам на нашите нещата,които не искам сами да разберат или от други
Така не си губя доверието в тях
![]()
не пуша![]()
Хаха ... Отказах ги много бързо ... Татко като разбра го издразни факта,че се крия,а не толкова че пуша и тогава ми удари един здрав юмрук и от тогава не ... Но си е по - хубаво да не пушиш ...
моята история за пушенето е малко по дългичка(как разбраха нашите) но нищо не ми казаха и сега даже си пуша с майка мипо добре отколкото да се крия от тях
![]()
Еми аз съм бивш пушач... пушех но изведнъж осъзнах че не ми действат добре и се отказах от това.. нашите са пушачи от сигурно 20 години и продължават да си пушат.. като им казах те ми извадиха цигара и ми казаха:"я да видим дали поне пушиш правилно" и тва беше.. по нататък обаче ми казаха да си пуша колкото искам навън но пред тях да не пуша толкова.. защото все пак са ми родители и не искат да ме гледат как се тровя... и така![]()
Won't stop,Won't stop before I find a cure for this cancer....
Sometimes,I feel I going down and so disconnected
Somehow,I know that I am haunted to be wanted...
Всъщност,не знаят,защото не пуша.Но дори и да пропуша,което няма да стане,знам,че ще реагират много спокойно.Ще ми направят кафе,ще ме поканят при тях и ще ми подадат цигара.![]()
Ем мойте знаят от близо 2 месеца![]()
PrАvя PъT CaMy Nа СдyXaNiTe,A TaRiKaTiTe Gi CдYxBaM I CaMy ClEd ToBa Im PrAvЯ pЪт [!]
На скоро баща ми разбра,ч е пуша, майка ми знаеше от доста време. Най-странното беше неговата реакция, аз си мислех, че ще ми повтори лекцията която ми изнесе майка, но не. Той ми подари запалкапри тва, много хубава запалка
![]()
нашите са ме хващали да пуша но незнаят че пуша по кутия на ден дори в момента които пиша съобщението съм с цигарка виктори силвър за протокола да кажа ама попринцип червено марлборо
Аз не пуша, но ако пушех, бих и казала![]()
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
По въпроса: баща ми не знае, а мама е наясно, но се прави на ударена. Пък и аз никога не съм се осмелявала да пуша пред нея, защото ще ме изсели от нас.
+1![]()
хУбаВиТе нЕщА сЕ сЛучВаТ к0гАтУ нАй - мАлкУ гИ уЧаКвАмЕ [!]
Аз отказах цигарите преди няколко месеца,много зле се чувствах и още не мога да се изчистя от тях-още кашлям,сега ги мразя ужасно..не знам къде ми е бил акъла за да пушасега не мога да търпя цигарен дим
но когато пушех нашите не знаеха,не съм им казвала,но и да бяха научили-нямаше да има проблем понеже имам 18
![]()
Don't think about yesterday!
Май моите родители се правят на ударени.Не съм им казвала ама не си позволявам да пуша около тях защото ...... Ама прибирам се аз и се усеща от 100 км че съм пушила ама те нищо.
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
охх ся кът чета и си мисля колко съм добре,че им казах и не ме е страх че ще ме хванатама все пак ми е неудобо да пуша пред тях и винаги съм в другия краи на апартамента като го правя
![]()
П.С. Незнам защо по темата пишат хора които не пушат и изказват алтернативно мнение...Да знаете,че няма да направите така ако ви дойде до главата![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
ми неееее
.KyKlA_nA_eDiN-IgRa4Ka_nA-NiKoGoO
.