.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 103
    Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Знаят, ми!
    Баща ми от кой мислите, че иска цигари като му свършат.

Голям фен Аватара на dark_wings
    И майка ми и баща ми са пушачи,но аз не пуша,а и не възнамерявам

Град
    "градът на мечтите"
    Не ми се мисли какво ще стане с мен ако разберат...
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

знаят..щот ме хванаха
    Cute but Pshycho*

Еми хванаха ме, в началото беше навикване и караници, обаче постепенно се примириха, като видяха, че няма да ме убедят.

Голям фен Аватара на Ice
    Знаят от както запалих кошчето вкъщи.И когато ме попитаха на кой са тези цигари аз си отговорих съвсем спокойно, че са мой.Майка ми беше доста против, и като видя че не може да ме спре се отказа.
    Everything happens for a reason..

Вече не пуша.Преди като пушех не знаеха.

When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪

И идея си нямам как ще реагират, но като ги знам какви са динозаври, сигурно ще ме изхвърлят. Макар че е тъпо вече близо 5 години да не са се осетили

Вече не пуша :P ,но преди (когато бях около 13 год.) знаеха - аз сама им казах Реакцията беше една лекция какви цигари да пуша,да не се хвърлям от сега на тежки и т.н.Винаги предпочитам да казвам на нашите нещата,които не искам сами да разберат или от други Така не си губя доверието в тях

Град
    в мазето ;dd
    не пуша

Фен Аватара на SuperSizee
    Град
    ... ~_~ ...
    Хаха ... Отказах ги много бързо ... Татко като разбра го издразни факта,че се крия,а не толкова че пуша и тогава ми удари един здрав юмрук и от тогава не ... Но си е по - хубаво да не пушиш ...

моята история за пушенето е малко по дългичка(как разбраха нашите) но нищо не ми казаха и сега даже си пуша с майка ми по добре отколкото да се крия от тях

Град
    tHe dArKnEeSss In THe gRaVeYaRd ...
    Еми аз съм бивш пушач... пушех но изведнъж осъзнах че не ми действат добре и се отказах от това.. нашите са пушачи от сигурно 20 години и продължават да си пушат.. като им казах те ми извадиха цигара и ми казаха:"я да видим дали поне пушиш правилно" и тва беше.. по нататък обаче ми казаха да си пуша колкото искам навън но пред тях да не пуша толкова.. защото все пак са ми родители и не искат да ме гледат как се тровя... и така

Won't stop,Won't stop before I find a cure for this cancer....
    Sometimes,I feel I going down and so disconnected
    Somehow,I know that I am haunted to be wanted...

Град
    Quelque part dans la ville pluvieuse
    Всъщност,не знаят,защото не пуша.Но дори и да пропуша,което няма да стане,знам,че ще реагират много спокойно.Ще ми направят кафе,ще ме поканят при тях и ще ми подадат цигара.

Ем мойте знаят от близо 2 месеца
    PrАvя PъT CaMy Nа СдyXaNiTe,A TaRiKaTiTe Gi CдYxBaM I CaMy ClEd ToBa Im PrAvЯ pЪт [!]

Ми не пуша ама по принцип ако почна ще им кажа.

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    На скоро баща ми разбра,ч е пуша, майка ми знаеше от доста време. Най-странното беше неговата реакция, аз си мислех, че ще ми повтори лекцията която ми изнесе майка, но не. Той ми подари запалка при тва, много хубава запалка

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от (S) AINT
    Ми не пуша ама по принцип ако почна ще им кажа.
    I az taka

Голям фен Аватара на 50cent
    нашите са ме хващали да пуша но незнаят че пуша по кутия на ден дори в момента които пиша съобщението съм с цигарка виктори силвър за протокола да кажа ама попринцип червено марлборо

Аз не пуша, но ако пушех, бих и казала
    And now you want somebody
    To cure the lonely nights
    You wish you had somebody
    That could come and make it right....

По въпроса: баща ми не знае, а мама е наясно, но се прави на ударена. Пък и аз никога не съм се осмелявала да пуша пред нея, защото ще ме изсели от нас.
    +1
    хУбаВиТе нЕщА сЕ сЛучВаТ к0гАтУ нАй - мАлкУ гИ уЧаКвАмЕ [!]

Град
    somewhere in the world
    Аз отказах цигарите преди няколко месеца,много зле се чувствах и още не мога да се изчистя от тях-още кашлям,сега ги мразя ужасно..не знам къде ми е бил акъла за да пуша сега не мога да търпя цигарен дим
    но когато пушех нашите не знаеха,не съм им казвала,но и да бяха научили-нямаше да има проблем понеже имам 18
    Don't think about yesterday!

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Май моите родители се правят на ударени.Не съм им казвала ама не си позволявам да пуша около тях защото ... ... Ама прибирам се аз и се усеща от 100 км че съм пушила ама те нищо.
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Град
    In the middle of Nowhere
    охх ся кът чета и си мисля колко съм добре,че им казах и не ме е страх че ще ме хванат ама все пак ми е неудобо да пуша пред тях и винаги съм в другия краи на апартамента като го правя

П.С. Незнам защо по темата пишат хора които не пушат и изказват алтернативно мнение...Да знаете,че няма да направите така ако ви дойде до главата
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

ми неееее
    .KyKlA_nA_eDiN-IgRa4Ka_nA-NiKoGoO.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си