.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Град
    София

Композиране на музика

Здр, предварително се извинявам ако не съм пуснала темата на точното място .

Така по въпроса , искам да попитам дали някои знае програма подобна на Reason за комозиране на музика .
    Защото немога да намеря тази програмка фрее а само платна я има , а с демото нищо не става .

Ако някои знае някакво неино подобие ( грубо казано подобие но ако някои знае откаде мога да я дръпна цялата ще му бъда благодарна ) или програна от същия тип да казва . Мерски предварително !

П.П: по възможност програмата да не е демо ( защото демото не ти позволва да запишеш направеното парче ) .

FL Studio
    Нов човек съм

Град
    София
    Да и нея пробвах но за съжаление я няма фрее а платеното както казах по горе неможе да записва самите направени парчета и пак съм в задънена улица . Иначе мерси

Reason е най-добрата в този жанр , малко е големичка де 3 GB ама все пак си заслужава , колкотот до FL Studio аз го имам кракнато .... така че не е платено
    „След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев

Град
    София
    ЩЕ споделите ли с едно момиче ( аз ) каде да намеря крака за FL Studios или да ми дадете линк за да мога да я кракна моята че да служи за нещо ( освен да заема памет ) Е ? Да очаквам ли нещо ....
    Mi ricordo montagne verdi e le corse di una bambina,con l'amico mio piu sincero,un coniglio dal muso nero.

Мисля че ти пратих съобщение за FL Studio с крак успехи
    „След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев

Град
    София
    Да мерси Много Колев Сега и ако си спомня как се работеше с програмките Но мерски за всичко приятели Ако има нещо аз съм на среща .
    Mi ricordo montagne verdi e le corse di una bambina,con l'amico mio piu sincero,un coniglio dal muso nero.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си