- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Композиране на музика
Здр, предварително се извинявам ако не съм пуснала темата на точното място .![]()
Така по въпроса , искам да попитам дали някои знае програма подобна на Reason за комозиране на музика .
Защото немога да намеря тази програмка фрее а само платна я има , а с демото нищо не става .![]()
Ако някои знае някакво неино подобие ( грубо казано подобие но ако някои знае откаде мога да я дръпна цялата ще му бъда благодарна ) или програна от същия тип да казва . Мерски предварително !
П.П: по възможност програмата да не е демо ( защото демото не ти позволва да запишеш направеното парче ) .![]()
FL Studio
Нов човек съм
Да и нея пробвах но за съжаление я няма фрее а платеното както казах по горе неможе да записва самите направени парчета и пак съм в задънена улица . Иначе мерси![]()
Reason е най-добрата в този жанр , малко е големичка де 3 GB ама все пак си заслужава , колкотот до FL Studio аз го имам кракнато .... така че не е платено![]()
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
ЩЕ споделите ли с едно момиче ( аз) каде да намеря крака за FL Studios или да ми дадете линк за да мога да я кракна моята че да служи за нещо ( освен да заема памет
) Е ? Да очаквам ли нещо ....
![]()
Mi ricordo montagne verdi e le corse di una bambina,con l'amico mio piu sincero,un coniglio dal muso nero.![]()
![]()
Мисля че ти пратих съобщение за FL Studio с кракуспехи
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
Да мерси Много КолевСега и ако си спомня как се работеше с програмките
![]()
![]()
Но мерски за всичко приятели
Ако има нещо аз съм на среща .
Mi ricordo montagne verdi e le corse di una bambina,con l'amico mio piu sincero,un coniglio dal muso nero.![]()
![]()