.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Как се спира разтежа на гърдите??

Въпроса е там,че имам големи гърди и не искам да растат повече.Кажете как може да спре разтежа им?

Малиии хората искат колкото се можи по-големи ти искаш по-малки
    Ам по темата ддз ходи постоянно с сутиен... Чувала съм че намалява растежа на гърдите

Ако роднините ти имат големи гарди и ти ще имаш най-вероятно, щом си хванала гена им... мисля че няма спасение, иначе гледай да не отслабваш и напълняваш рязко, че може да си развалят формата и спорт, за да се стегнат. Иначе, гледай колко хора ходят да си слагат силикон, радвай се щом Бог ти е дал

Не мисля,че са ми предадени по генетичен път,защото мама има супер малки гърди,а аз и сестра ми супер големи.Само на 15 съм,а гръдната ми обиколка е 90.За сега са ми стегнати,тренирам много усилено баскетбол,за да не си развалят формата.100 пъти предпочитам да имам малки гърди,от колкото толкова големи.Само там ме гледат,дразнещо еее.

Цитирай Първоначално написано от malkata_kukli4ka
    Не мисля,че са ми предадени по генетичен път,защото мама има супер малки гърди,а аз и сестра ми супер големи.Само на 15 съм,а гръдната ми обиколка е 90.За сега са ми стегнати,тренирам много усилено баскетбол,за да не си развалят формата.100 пъти предпочитам да имам малки гърди,от колкото толкова големи.Само там ме гледат,дразнещо еее.
    Moje da prili4a6 na nqkoq lelq ili baba ne e zadaljitelno ot maika ti da e,a i 6tom i sestra ti e taka zna4i e geneti4no

Град
    тРоЯн

Re: Как се спира разтежа на гърдите??

аз пък искам гОлеми дай да си ги разменим ?
    I long to have you now
    to whisper secrets in the night
    I don't want nothing from the world
    just you to be huddled in me..

Глупости!Мери си приказките.Твоите висят като на бабичка,много са ми стегнати даже гърдите.

А,и приемам да си ги разменя за по-малки.

Град
    Добрич :o)
    Имам същия "проблем" и наистина понякога е неприятно 'щото всички там зяпат Решение в тоя случаи мисля че няма..

Цитирай Първоначално написано от (=eLiNcEtO=)
    Малиии хората искат колкото се можи по-големи ти искаш по-малки
    Ам по темата ддз ходи постоянно с сутиен... Чувала съм че намалява растежа на гърдите
    Naprotiv, daje pomagat da sa po-stegnati s16to kakto i uprajneniqta
    Да Не Ти ПуКа ЧоВеЕеЕеЧеЕеЕ, жИвОтА Си Е тВоЙ!!!
    http://ku6ti.com/vote.php?|vote&id=11036

гръдната ти обиколка е 90 и искаш да спрат да растат-та мойта е 88 и ми се струват малки
    БИРА,СЕКС И РОКЕНДРОЛ!!!

Да ти имам проблема
    Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}

[i]Ми и аз имам големи гърди ....честно казано радвам си се,за което.Ама някой път ми идват по- тежичко 130 см.,няма лъжа , няма измама.[/i]

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Цитирай Първоначално написано от SeXyL[!
    Nk@]
    [i]Ми и аз имам големи гърди ....честно казано радвам си се,за което.Ама някой път ми идват по- тежичко 130 см.,няма лъжа , няма измама.[/i]
    ти си за гинес бе момиче.....
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Цитирай Първоначално написано от BeBsItO
    Цитирай Първоначално написано от SeXyL[!
    Nk@]
    ти си за гинес бе момиче.....

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

ти напрао ме уби 4есну .... и аз сам имала такаива моменти ама 4ак да тарса на4ини не сам стигаала мили4ка времето 6те покаже в момента си в такава ваазраст в която се развива6 и трябвва да приеме6 този факт и когато ре6ат тогава 6те сптра да раастат

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си