.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Косъмчета

Град
    Varna

Косъмчета

Някой знае ли как могат да се махнат косъмчетата в носа?

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    С пинсетка май
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

омг Има една такава машинка каде се заварта и ги оскубва става и за уши ма нз как се казва гледах реклама ... мои да ги подкастриш с една ножичка

олелее тфа сиг ше боли адски много..блаа

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от (=eLiNcEtO=)
    омг Има една такава машинка каде се заварта и ги оскубва става и за уши ма нз как се казва гледах реклама ... мои да ги подкастриш с една ножичка
    Да, и аз гледах рекламата, ама нещо не ми вдъхва доверие, колкото и да се обясняват според мен чисто ги бръсне тая машинка и след няколко дена
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Цитирай Първоначално написано от S_L_A_D_U_R_K_A
    Цитирай Първоначално написано от (=eLiNcEtO=)
    Да, и аз гледах рекламата, ама нещо не ми вдъхва доверие, колкото и да се обясняват според мен чисто ги бръсне тая машинка и след няколко дена
    xax ами след една година

Защо ти е да ги махаш? Космите в носа имат много голяма роля, недей се игра!
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

ima i nqkakvi mashinki za tva ..
    Interesna dusha

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    според мен не трябва да ги махаш
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

абе ти луда ли си?
    ако стърчат 5 метра пред носа ти и извън него,ок режи ги...обаче в носа си имат предназначение тъпа ли си

Ама и вие сте едни....машинка !бръсне! косъмчетата в носа. Е,по- голяма глупост от това не съм чувала.Наистина има машинки,които махат косъмчетата от носа и ушите.Има едно дълго нещо,то се води като глава.Тя се върти и изскубва косъмчетата.Ето за такава машинка става въпрос:http://www.consumer.philips.com/cata...geFront370.jpg .
    Съветвам те обаче,да си махаш косъмчетата от нослето,само ако са някакви супер дълги и излизат навън-тогава вече е грозно.Иначе,ако не е така,не ги махай,както каза sexa_na_kompleksa те заемат много важна роля-предпазват от прашинки и прочие.

Цитирай Първоначално написано от Madness
    абе ти луда ли си?
    ако стърчат 5 метра пред носа ти и извън него,ок режи ги...обаче в носа си имат предназначение тъпа ли си
    Айде по-кротко,ако обичаш ! Вероятно излизат извън носа и тя се чуди как да ги махне.Съществува и варианта да иска да си махне космите в носа,само защото не иска да има никакви косми.Въпреки това,коя си ти,че да й се сопкаш ?

Цитирай Първоначално написано от ~*RoNi*~
    Цитирай Първоначално написано от Madness
    абе ти луда ли си?
    Айде по-кротко,ако обичаш ! Вероятно излизат извън носа и тя се чуди как да ги махне.Съществува и варианта да иска да си махне космите в носа,само защото не иска да има никакви косми.Въпреки това,коя си ти,че да й се сопкаш ?
    По същата логика ... Каква си пък ти да се караш (сопкаш ) на Маднес?!Това е нейното мнение и тя си го казва!!!

А по темата - ако косъмчетата не ти стърчат от носа НЕ ги махай!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си