- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Хотел/хостел - цени?
Здравейте,бих искала да ви попитам за някое място в София,където с приятеля ми бихме могли да наемем стая за час-2.И бих искала ако може някой да даде предложения от опит(негов или на познат) ,а не само по някакви далечни слухове.
Мерси мн.
Майка ми беше в един хотел скоро, Емо се казва.. ето ти телефон и адрес: ул.Кирил Божиков 19, тел. 02/917 91 01 или GSM: 0896911254. Около 20 лева ще ви излезе, не е някво луксозно, но поне е чисто.
mindscan
Mi tez hora kyshti nqmat li si ?Първоначално написано от TomHanks
Може да е пренаселено..Първоначално написано от Komar
Da si napravqt orgiqПървоначално написано от Just_say_no
![]()
p.s. moje i v nas da doidat![]()
![]()
awe hotela ne e dobur variant za sex... [ako go naemash specialno za tova] po qko e da ste si vkashti, shte se otpysnete pove4e, po dobre is4akaite da se izselqt vashte.
Ем,то у нас винаги има някой,така,че отпада като вариант.
Благодаря за даденото предложение,бих била благодарна на още варианти![]()
Mi ako nqmate kola\motor... idete nqkade kadeto nqma hora.. dedaznam improviziraite![]()
Предпочитам си легло.За момента не смятам други варианти за удачни.
Ami otivate v vas.. zakliuchvate se.. i se stremite da ste tihi.. tova e nai-udachniq variant!Първоначално написано от fifinkathefreak
Майка ми не го понася..няма как дори на кафе да го поканя у нас.У тях не мога да ходя по други причини.
П.П. Единствената стая с ключ в цялата ни къща е спалнята на нашите
Ем,чакам си предложенията![]()
Първоначално написано от fifinkathefreak
това ако не е предложение не знам какво е...Майка ми беше в един хотел скоро, Емо се казва.. ето ти телефон и адрес: ул.Кирил Божиков 19, тел. 02/917 91 01 или GSM: 0896911254. Около 20 лева ще ви излезе, не е някво луксозно, но поне е чисто.
Първоначално написано от ell_ownz
абе точно в хотела/хостела е по-ок, защото ще чупят леглото на хотела, а не тяхното собствено![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Абе остайте тия хотели дайте навън сред природата е много яко !
Имам още визитки, ще потърся и ще напиша![]()
mindscan
апф..как ще го правят на него мотор?не мога да си го представяПървоначално написано от Komar
ще има да ръби..
![]()
Cruel Intentions
Толкоз ти е акъла... Комар го представи като превозно средство.Първоначално написано от mystery`girl
Да отидат някъде с кола или мотор до някоя горичка и...
![]()
извинявам се тогаваПървоначално написано от TomHanks
аз разбрах да го направят в колата..ама мотора ми дойде в повечко
сори пак
![]()
Cruel Intentions
Ами аз мисля че хотелът не е най-добра идея но щом няма каде другате да го направите и хотелът ще свърши работа.![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
http://www.hostelsclub.com/city-bg-78-Sofia.html
Чети тука и избирай. Ако идете на място може и по-евтино да дадат някоя стая, ако имат свободни