.

Виж резултатите на анкетата: Дразните ли се на фешани и хаусари ?

Гласували
44. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • ДА

20 45,45%
  • НЕ

24 54,55%
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 66

Дразните ли се на фешани и хаусари ?

Аре искам хуав вот щот

Град
    The Land Of The Doomed
    Хора като хора, безразлични са ми. Не е важно хаусър ли си, металист ли си, чалгаджия ли си - важното е какъв човек си - характер, държание и т.н.

Град
    "градът на мечтите"
    Ми след като и аз съм такава как да ги мразя
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Град
    MoHTaHa
    Цитирай Първоначално написано от huligankata
    Хора като хора, безразлични са ми. Не е важно хаусър ли си, металист ли си, чалгаджия ли си - важното е какъв човек си - характер, държание и т.н.
    +1

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Обикновено

Свещенната война Метъли vs Фешъни

Фен Аватара на mel4ety
    Град
    sf
    всеки има право да си прави каквото иска-все едно каква музика слуша и как се облича...ние не сме никакви да ги съдим..така че не,не ме дразнят

Да мрът!!!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    po princip-ne,no ima i izklu4eniq
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Horrorwood
    Айде стига с тия теми - дразнят ли ви хаусъри, емота, фешъни, чалгари, метъли и незнам си какво си. Стига сте разделяли хората на категории. Всички сме хора, всеки има чуства, мисли. Престанете най-вече с дискриминацията, защото някой слушал друга музика от вашата.
    Ако някой го дразни еди-кой-си-стил, може да си запази мнението и за себе си.

Сякаш като го кажа, някой ще ме чуе и ще престанете с това, ама все тая.
    Your pseudo sunshine I don't need.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от drun-drun!
    Свещенната война Метъли vs Фешъни
    e estt m/y tqh izbiram metuli
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от Blacka TBW
    Айде стига с тия теми - дразнят ли ви хаусъри, емота, фешъни, чалгари, метъли и незнам си какво си. Стига сте разделяли хората на категории. Всички сме хора, всеки има чуства, мисли. Престанете най-вече с дискриминацията, защото някой слушал друга музика от вашата.

+100000000000000000

Цитирай Първоначално написано от drun-drun!
    Цитирай Първоначално написано от Blacka TBW

+100000000000000000
    открадна ми думите от устата

Да, адски мн ме дразнят ... ама тва нищо не променя. Аз най-вече се дразня че всички са еднакви... " Другите са хаусъри, фешъни и емота айде и аз да стана щом е модерно" Що трябва да сме като стадото ... абе кво ли се нервя и аз , да правят квото искат... в моите очи са жалки

принципно на женските не, даже може да се каже, че са симпатични
    пролема е там, че не мо'еш да различиш кое е мъжко и кое женско

... и те така

Град
    PlD ;]
    всеки циркаджия с номера си и се пак забелязах,че повече ги харесват ..

no doubt-don't speak

хаха ем то и в цирка нямат свободни места за клоуни като тях.. пък колкото искам теми мога да пускам никъде не пише ,че не мога, нали?

Не ме дразнят фешъните нито хаусерите !! Много е просто едните се стремят да са красиви и успяват , другите просто слушат най-слушаната музика в момента.Дразня се от хора,като тебе,защо трябва тези два типа хора да се мразят от всички металисти ! Аз пък мразя много метала,това е адски тъпа музика,на откачени мъже около 40 годишна възраст,които изпадат в психически нездравословно състояние ..А фенчетата им : момичетата се затварят в себе си,като пишат по профилите си в скайпе "искам да умра,писна ми от този живот,ще си срежа вените....",а момчетата си слагат повече черен молив от някой момичета...Еее какво му е нормалното на метъла ? ... Фешъни и хаусери рулззз

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Град
    PlD ;]
    хаха .. за всеки влак си има пътници ам иначе нищо не съм ти казала пускай колкот искаш такива теми

no doubt-don't speak

хах моето момиче ти си най-голямата изцепка да знаеш не си права за нито едно от изброените неща ,поради простата причина че не си запозната със нищо... трябва да идеш да се прегледаш щот твоето състояние си е за клиника... да те лекуват малко ,че да осъзнаеш къде живееш ..

Не ме дразнят фешъните нито хаусерите !! Много е просто едните се стремят да са красиви и успяват , другите просто слушат най-слушаната музика в момента.Дразня се от хора,като тебе,защо трябва тези два типа хора да се мразят от всички металисти ! Аз пък мразя много метала,това е адски тъпа музика,на откачени мъже около 40 годишна възраст,които изпадат в психически нездравословно състояние ..А фенчетата им : момичетата се затварят в себе си,като пишат по профилите си в скайпе "искам да умра,писна ми от този живот,ще си срежа вените....",а момчетата си слагат повече черен молив от някой момичета...Еее какво му е нормалното на метъла ? ... Фешъни и хаусери рулззз
    за това имах предвид ;]

Град
    PlD ;]
    sladkish_14 трябва да добавиш и чалгарите .. текста на песента в подписа ти те издава

no doubt-don't speak

Хах нищо подобно не си пиша по скайпа sladkish_14 .... а ти заслушвал/а ли си се в текста на рок и метъл песни за да твърдиш ,че метъла е тъпа музика??? Текстовете са 1000 пъти по смислени от чалгаджийските ви простотии и хауса в който един и същ ритъм се повтаря половин час

Колко мило,че показах какви хора мразиш,нали ? Това е глупаво , хората са си хора,едни са с различен стил,мислене и обличане .. Едните слушат една музика,други-друга..Има ли смисъл да се води тая вечна война между всички стилове ? ..

П.С - Все ми е тая

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Град
    PlD ;]
    buffalo88 добре,че се уточни ,че направо ме озадачи таман зех да премислям кое не ми е наред

no doubt-don't speak

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си