- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дразните ли се на фешани и хаусари ?
Хора като хора, безразлични са ми. Не е важно хаусър ли си, металист ли си, чалгаджия ли си - важното е какъв човек си - характер, държание и т.н.
Ми след като и аз съм такава как да ги мразя![]()
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
+1Първоначално написано от huligankata
всеки има право да си прави каквото иска-все едно каква музика слуша и как се облича...ние не сме никакви да ги съдим..така че не,не ме дразнят![]()
Да мрът!!!
po princip-ne,no ima i izklu4eniq![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Айде стига с тия теми - дразнят ли ви хаусъри, емота, фешъни, чалгари, метъли и незнам си какво си. Стига сте разделяли хората на категории. Всички сме хора, всеки има чуства, мисли. Престанете най-вече с дискриминацията, защото някой слушал друга музика от вашата.
Ако някой го дразни еди-кой-си-стил, може да си запази мнението и за себе си.
Сякаш като го кажа, някой ще ме чуе и ще престанете с това, ама все тая.
Your pseudo sunshine I don't need.
e estt m/y tqh izbiram metuliПървоначално написано от drun-drun!
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
открадна ми думите от устатаПървоначално написано от drun-drun!
![]()
Да, адски мн ме дразнят ... ама тва нищо не променя. Аз най-вече се дразня че всички са еднакви... " Другите са хаусъри, фешъни и емота айде и аз да стана щом е модерно" Що трябва да сме като стадото ... абе кво ли се нервя и аз , да правят квото искат... в моите очи са жалки![]()
принципно на женските не, даже може да се каже, че са симпатични
пролема е там, че не мо'еш да различиш кое е мъжко и кое женско
... и те така
всеки циркаджия с номера сии се пак забелязах,че повече ги харесват ..
![]()
no doubt-don't speak
Не ме дразнят фешъните нито хаусерите !! Много е просто едните се стремят да са красиви и успяват , другите просто слушат най-слушаната музика в момента.Дразня се от хора,като тебе,защо трябва тези два типа хора да се мразят от всички металисти ! Аз пък мразя много метала,това е адски тъпа музика,на откачени мъже около 40 годишна възраст,които изпадат в психически нездравословно състояние..А фенчетата им : момичетата се затварят в себе си,като пишат по профилите си в скайпе "искам да умра,писна ми от този живот,ще си срежа вените....",а момчетата си слагат повече черен молив от някой момичета...Еее какво му е нормалното на метъла ? ... Фешъни и хаусери рулззз
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
хаха .. за всеки влак си има пътнициам иначе нищо не съм ти казала пускай колкот искаш такива теми
![]()
no doubt-don't speak
за това имах предвид ;]Не ме дразнят фешъните нито хаусерите !! Много е просто едните се стремят да са красиви и успяват , другите просто слушат най-слушаната музика в момента.Дразня се от хора,като тебе,защо трябва тези два типа хора да се мразят от всички металисти ! Аз пък мразя много метала,това е адски тъпа музика,на откачени мъже около 40 годишна възраст,които изпадат в психически нездравословно състояние ..А фенчетата им : момичетата се затварят в себе си,като пишат по профилите си в скайпе "искам да умра,писна ми от този живот,ще си срежа вените....",а момчетата си слагат повече черен молив от някой момичета...Еее какво му е нормалното на метъла ? ... Фешъни и хаусери рулззз
sladkish_14 трябва да добавиш и чалгарите ..текста на песента в подписа ти те издава
![]()
![]()
![]()
no doubt-don't speak
Хах нищо подобно не си пиша по скайпа sladkish_14 .... а ти заслушвал/а ли си се в текста на рок и метъл песни за да твърдиш ,че метъла е тъпа музика??? Текстовете са 1000 пъти по смислени от чалгаджийските ви простотии и хауса в който един и същ ритъм се повтаря половин час![]()
Колко мило,че показах какви хора мразиш,нали ? Това е глупаво , хората са си хора,едни са с различен стил,мислене и обличане .. Едните слушат една музика,други-друга..Има ли смисъл да се води тая вечна война между всички стилове ? ..
П.С - Все ми е тая![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
buffalo88 добре,че се уточни ,че направо ме озадачитаман зех да премислям кое не ми е наред
![]()
![]()
no doubt-don't speak