.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Тъжно

Град
    НякЪде...ТаАм ;)

Тъжно

Здравейте!не знам дали темата е за тук,но и се стори най-удачно.От доста време съм се затъила в себе си и не се чувствам дори добре в тябото си.Мисля се за по-пълничка от другите и сигурно съм.просто е ужасни да излезеш например с приятелите си и сякаш всичко ти натяква,че си само ти дебела,а всички други са някакви слаби,красиви манекенки.Дори приятелките ми са много по добре изглеждащи от мен.Срамувам се от себе си! Чувствам се ужасно!Пробвала съм много диети и упражнения,но или ме домързява,или ми омръзва,или няма никакъв ефект.Мисля,че за да си красива,трябва да се чувстваш добре и да имаш самочувствие! Е немога да кажа ,че нямам самочувствие,но е минимално.Не знам какво да направя,зада се почувствам по-добре,при положение,че всички около мен са много по-красиви и слаби и изглеждат добре.Имам чувството ,че само аз съм най-дебела и най-грозна
    Baby..Нека ти се извиня..забравих да се впечатля!!!

Мила, недей да се чувстваш така.
    Вчера и аз бях в черна дупка ... Направо не се понасях
    То всеки си има такива дни, ама какво да правиш - това е положението, особено в пубертета.
    Ако искаш нещо да се промени, ти трябва да го направиш, никой друг не може да ти помогне.
    Затова, стягай се (не искам да звучи грубо), и отивай да правиш коремни преси. Ще видиш, че ще се почувстваш по-добре!!!
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Престани да гледаш другите като за начало. Обърни внимание на себе си. Какво значи "домързява ме"? Искаш да влезнеш във форма или не? Ако е "Да" - започвай да тренираш усилено и спазвай някакъв лек хранителен режим. Ако правиш всичко както трябва, не може да няма ефект!

И тва, че си склещен, съвсем не означава, че си хубав!
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Това, че те е 'домързяло' да си спазваш диетите или пък да се движиш повече, говори, че нямаш воля А за да отслабнеш се иска такава
    Предлагам ти да се мотивираш повече и да започнеш да се движиш, ако не фитнес, то поне ходи или тичай някаде повече..сигурна съм че след първия килограм ще се чувстваш много по-добре а и това ще те мотивира за останалото а и ще се чувстваш много по-добре в тялото си
    Успех
    ..Gia panta tha meino an rotas (music)

А да, пусни една снимка!
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Град
    НякЪде...ТаАм ;)
    да,знам,че трябва воля за това,но просто например днес имам много голяма мотивация,но утре тя изчезва,забравям дори за какво съм почнала и пак нагъвам
    Пак ще се опитам да видим какво ще стане и дано този път да подейства "мотивацията".Благодаря ви много

Най-важното според мен е да се запиташ наистина защо искаш да отслабнеш,дали за да се харесаш на другите или заради самата себе,за да се чувстваш добре в собствената си кожа и да имаш нужното самочувствие.А относно спорта пробвай различни неща като бягане,каране на колело,скачане не въже,танцуване и т.н. и разбери,кое ти доставя най-голямо удоволствие.Мн важно е да си избереш спорт,който да ти харесва,защото ако не е така,става досадно и след известно време човек се отказва.
    И никога не се комплексирай по отношение на килограмите,те не трябва да оказват влияние на самочувствието ти .
    Успех .

Ако имаш възможност отиди на психотерапевт. Не си мисли, че те мисля залуда, и аз съм ходила.. полезно е в тази възраст да се отиде.. иначе щом приятелите ти натякват, че не те харесват с такова тяло или незнам си какво, значи не са ти приятели.. поогледай се наоколо, сигурно има и по-свястни хора, с които да дружиш. А за килограмите - психиката ти, или по-точно това че не се чувстваш добре в когата ти навярно ти пречи да ги свалиш.

Докато ти самата не започнеш да се харесваш, да си дадеш малко самочувствие и да се цениш високо, няма да се намери сила не земята, която да е способна да ти помогне! Казваш - пълна съм. ОК - не си единствена, но щом това е комплекс за теб, как няма да имаш достатъчно воля да промениш нещо, което е поправимо. Не казвам да започнеш да гладуваш, но ... сега е лято, има изобилие от пресни плодове и зеленчуци, ваканция си, спокойно можеш да отделяш 1 час на ден за тичане в парка, за плуване, каране на колело, фитнес и други. Ако има нещо друго, което те подтиска във външния ти вид - промени го, ако е възможно. Направи си нова прическа, подстрижи косата си, ако е дълга, направи си кичури. Има толкова много неща, които можеш да направиш самата ти за себе си, че ... думи нямам просто! Но пак казвам - докато не се погледнеш в огледалото и не си кажеш: я, какво сладко момиченце съм, докато не си лепнеш една усмивка на лицето и не излезеш с гордо вдигната глава, няма кой да те забележи и оцени положително, и което е най-лошото - ти самата няма да се чувстваш добре в кожата си! И престани да плащаш данък обществено мнение! Приятелите ти ти казвали, че си дебела??? Еми - майната им на такива ти приятели! Каквото и да правиш, за себе си го прави! Късмет в себеутвърждаването!

Дебела пък и грозна! Да бе да! Абе момиче, погледни се в огледалото и се усмихни на себе си. Подчертай красивите очи с малко молив и спирала, облечи една поличка малко над коляното, удобни и стилни чехлички и блузка, която да подчертава бюста ти. След това излезни с приятели и не преставай да се усмихваш! Забавлявай се!
    И ЕДИН ЗАКОН ВАЖАЩ ПРИ МЕН - НЯМА ДЕБЕЛИ И ГРОЗНИ МОМИЧЕТА! ИМА ПУХКАВИ И СЛАДКИ ДЕВОЙКИ =)

Ако само се сравняваш с другите и да отслабнеш няма да има файда. Спортувай повече, не яж мазно, храни се често по малко. И гледай да подчертаеш красивото в себе си, така и да си по-дебела от приятелките си далеч не значи, че изглеждаш по-зле.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Цитирай Първоначално написано от cooool
    Ако имаш възможност отиди на психотерапевт. Не си мисли, че те мисля залуда, и аз съм ходила.. полезно е в тази възраст да се отиде.. иначе щом приятелите ти натякват, че не те харесват с такова тяло или незнам си какво, значи не са ти приятели.. поогледай се наоколо, сигурно има и по-свястни хора, с които да дружиш. А за килограмите - психиката ти, или по-точно това че не се чувстваш добре в когата ти навярно ти пречи да ги свалиш.
    1.Подкрепям мнението на cooool - може би имаш комплекси и затова не се чувстваш достатъчно привлекателна, а отстрани нещата да изглеждат по различен начин.Вubenceee, трябва да бъдеш по-уверена в себе си!!!
    2.Дори и да спазваш диета,според няма полза щом не практикуваш някакъв СПОРТ.Написала си,че нямаш много свободно време- опитай се да отделиш все пак малко време 3пъти седмично (дори u по 30мин) и съм убедена, че ще получиш някакъв резултат.Вярно е (както написаха преди мен), че важна роля играе и мотивацията.

Надявам се, скоро да добиеш по-голямо съмочувствие у себе си.Успех,

Град
    НякЪде...ТаАм ;)
    още веднъж ВИ блъгодаря многоооооо!
    имах нужда от съветите ви

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си