- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дайте ми съвет
Ходя с едно мом4е от по4ти 4 месеца.С него доста 4есто се караме но въпреки това знам 4е той мн ме оби4а.Държи се страхотно с мен , оба4е мн 4есто се сърди за глупости.Оби4ам го но незнам дали изобщо имаме бъдеще.Незнам кога ли ще се скараме за пореден път и той ще скъса с мен.Много трудно се сдобряваме защото и двамата сме инати.Знам 4е скъсаме ли веднъж никога няма да се сдобриме.Връзката ни е изпълнена с несигурност.![]()
Освен към гаджето ми имам 4увства и към още едно мом4е.Той беше преди година в моя клас.Тогава непрекъснато се зака4аше с мене (децка радост)Но никога не ми беше казвал 4е ме харесва.Не се бяхме виждали с него една година.Преди около 3 седмици слу4айно се видяхме на центъра и той ми поиска скайпа.Запо4нахме да си пишеме.Той ми каза 4е ме оби4а и 4е още през 2007 година ме е оби4ал и не е спирал да мисли за мен оттогава.Аз също го харесвам оттогава и все още имам 4увства към него.С това мом4е щяхме да излизаме но той си беше на село и не можахме да се видиме.Докато той си беше на село една моя приятелка каза 4е и тя си е писала с него.Изпрати ми хронологията и видях 4е той й е писал 4е е мн готина, 4е е влюбен в нея и 4е иска да излезнат.
В4ера той се прибра от село и аз веднага му написах 4е знам какво са си писали.Запо4на да ми обяснява 4е оби4ал само мене 4е тя нищо не озна4авала за него и такива глупости.Успя да ми завърти главата и по4ти да му повярвам.Попита ме дали все още искам да излезна с него.Аз му казах 4е днес ще му отговоря.
Преди да разбера за тази хронология мислех да скъсам с приятеля ми и да тръгна с другото мом4е.Но сега не знам какво да правя.Разума ми казва 4е е по-добре да остана с приятеля ми и да не се занимавам с другия.Но една година е мн време и никога не ми се е слу4вало да харесвам едно мом4е толкова дълго време.Кажете вие какво бихте направили , ако бяхте на мое място?
98% от младото поколение слуша чалга!Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
На твое място не бих се занимавала с другото момче. Вижда ми се малко несериозно да се обясниш на някого в любов по скайпа, а след това да разправяш на друг колко го харесваш.![]()
А относно сегашния ти приятел - поговорете си, изяснете се. Не може да продължавате така - това са детски истории. Ако след един сериозен разговор продължите да се карате за глупости, не мисля, че връзката ви има някакво особено бъдеще...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Мн точно .. +1Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
+1 все пак тава са 4 месеца,не 4 годиниПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
Слушала ли си песента на Roxette - Listen To Your Heart.. А според мен и двамата не заслужават твоята обич и доверие .. Но ако ще избираш остани с приятеля си ,пък може един ден нещата да се оправят..Този ден може да е утрешния
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Тва новото момче не ми вдъхва много довериеЩом на приятелките ти така говори (т.е. на момичетата които познаваш) представи си с какви приказки омайва главата на непознатите!С приятеля ти седнете ан една маса,открийте картите,изяснете си чувствата-ако се обичате,заебете за тоя инат,гордост,правене на пук и циврене за нищо!Ако пък всичко вече с ее изчерпало по-добре слагайте края докато връзката ви е почти в началото,вместо да ви свързват 2-3-4 години.Гарантирам ти ,по-трудно ще ти е
Ясно е ,че моммчето,с което искаш да иэлеэеш,е леке.Ако наистина държиш на приятеля си,недей да се раэделяш с него,эа да иэлеэеш с някакъв смотан лигльо,с който и беэ тва надали нещо ще стане.Не энам как може да имаш мераци към такъв.Не че энам какъв е и приятелят ти де.Ти си решаваш.И между др, на клоко си ?
[size=7][b][u]fosse cos
Благодаря на вси4ки за съветите![]()
98% от младото поколение слуша чалга!Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
На 14 съмПървоначално написано от Presley`n`Sum
зарежи всичко и си купи куче![]()
Първоначално написано от Riot
Първоначално написано от soulja_girl4e
Имам си
На твое място нямаше изобщо да си помисля за чат с друго момче,абсурд пък срещи да си уреждам.Щях да си бъдя вярна на моето момче.Това,че си се забъркала с другото момче,ме навежда на мисълта,че не обичаш гаджето си.А иначе,ако трябва да избираш между двамата,избери гаджето си.А ако нямаш чувства към него,по-добре го остави да бъде щастлив другаде.
Още един пример,че повечето тийнове си нямат и идея,какво е значението на "обичам те".
Именно.Едва ли го "обича",щом с друг се зарибява.Дори е щяла да скъса с приятеля си...Първоначално написано от Erica
тя си е дете.... на 14.... както казвате едва ли изпитва обич... към приятеля си щом е почнала да се зарибява с друг.....Първоначално написано от sasha_90
АКО ГО ОБИЧАШЕ НЯМАШЕ ДА ГО НАПРАВИШ ТВА.... Пффф децки работи, обичанки...![]()
Ми аз на твое място щях да си остана с гаджето,с което съм и бих се опитала да изгладя нещата и да направя връзката по-сигурна!![]()
Тук не говорим за любов, щом "обичаш" двама.От това следва, че само ти можеш да си решиш дали си заслужава едно от двете момчета.Аз съм момче и нямам право на глас, но ако бях на теб със сигурност не бих се занимавал с втория, а колкото до първия - трябва да си изясниш дали си заслужава, и ако да, единствения начин да предотвратяваш някакви дразги е общуването - трябва да го питаш кое го тревожи, кое го притеснява, кое го кара да действа така и съответно, ако те обича ще направи ли необходимите компромиси, ще направиш ли ти и т.н. .Най-лесният начин да решаваш такива неща е да общуваш - не можеш да се вслушваш в съвета на никой, незапознат с историята човек.Успех! =)