- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кое/кой/коя е секси
![]()
![]()
![]()
![]()
да я сложиш на физиономията си и да я изпиеш като Текила Сънрайз![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
по темата : не мога точно да определя кой е секси и кой не. Зависи от ситуацията, от думите, от вида му и пр. Искам да ме гледа лошо и предивзвикатлено![]()
секси е..красивото
кой е секси? Този който има само4увствие,но с покритие
коя е секси? Тази която никога не се под4инява на другите..за външност съм казвала мн пъти в този форум,4е не ме впе4атлява..и не може някой от външността си да ме спе4ели
ина4е най-секси е милото...поне за мен той е най-секси...
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Момиче с широка мъжка блуза с къси ръкави и леко да и разкрива дупето и с боксовите ми ръкавици, да е потна или леко влажна. С малко грим, но не прекалено... ммм.....
Всеки може да бъде секси,няма значение как си облечен,
важното е да имаш самочуствие и да мислиш секси,това е достатъчно
а дрехите с които мислиш да подчертаеш сексапила са въпрос на вкус.
Е, теб само по 2 начина могат да те гледат - като чекия или много лошо, толкова лошо, колкото вежди, които са приповдигнати, за да не падат капчиците пот в очите.Първоначално написано от the_hottie
Eating isn't cheating - Arnold
Секси е всичко и всеки, който излчъчва сексапил!!!
Днес е първият ден от останалата част от живота ти. Изживей я както искаш. Ти решаваш!
Той не работи на строеж, а реди ламинат. Точно тогава пък боядисхвахме новия офис на фирмата, към която работи. И не мирише на бира и кренвирши, а на паста за зъби.....винаги.Първоначално написано от amatorium
Хе, хе и аз влизам в списъка на секси мацките. Ти да видиш какво секси четирибуквие съм заформила![]()
Първоначално написано от amatorium
![]()
![]()
![]()
az pa ne vijdam kvo i e tolkko hubavoto na taq ElyYytuu ili kvoto tam be6e![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne sum 79ti nabor ei
хахахаа.... не са те питали..Първоначално написано от insomnia79
Таа за мен е секси..някое мъжле без дрехи...страхотно тяло..намазан със сметана...от мен са ягодите... ммммммммммм:P
Да разбирам, че за теб секси е плодова салата?Първоначално написано от ELiTyYy
![]()
![]()
Всички униформени мъже за мен за секси..... полицаи, пожарникари, костюмари...... вссичко що е покрито от глава до пети с нещо.
Не знам защо толкова много ме привличат такива мъже.
Може би някакво любопитство какво се крие изпод всичките тези дрехи и кубинки......![]()