.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    hottie
    Guest
    да я сложиш на физиономията си и да я изпиеш като Текила Сънрайз

по темата : не мога точно да определя кой е секси и кой не. Зависи от ситуацията, от думите, от вида му и пр. Искам да ме гледа лошо и предивзвикатлено

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    секси е..красивото
    кой е секси? Този който има само4увствие,но с покритие
    коя е секси? Тази която никога не се под4инява на другите..за външност съм казвала мн пъти в този форум,4е не ме впе4атлява..и не може някой от външността си да ме спе4ели

ина4е най-секси е милото... поне за мен той е най-секси...
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Момиче с широка мъжка блуза с къси ръкави и леко да и разкрива дупето и с боксовите ми ръкавици, да е потна или леко влажна. С малко грим, но не прекалено... ммм.....

Голям фен
    Всеки може да бъде секси,няма значение как си облечен,
    важното е да имаш самочуствие и да мислиш секси,това е достатъчно
    а дрехите с които мислиш да подчертаеш сексапила са въпрос на вкус.

Мега фен Аватара на amatorium
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie

по темата : не мога точно да определя кой е секси и кой не. Зависи от ситуацията, от думите, от вида му и пр. Искам да ме гледа лошо и предивзвикатлено
    Е, теб само по 2 начина могат да те гледат - като чекия или много лошо, толкова лошо, колкото вежди, които са приповдигнати, за да не падат капчиците пот в очите.
    Eating isn't cheating - Arnold

Град
    Sofia
    Секси е всичко и всеки, който излчъчва сексапил!!!
    Днес е първият ден от останалата част от живота ти. Изживей я както искаш. Ти решаваш!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Това не може да се обясни и не е чак толкова тясно свързано с тялото или лицето. Може 2 момичета да са с абсолютно едаква фигура и еднакво хубави/грозни в лицето, но едната никой да не я забелязва, а след другата да тичат всички мъже в квартала. То си е до излъчване, до самочуствие и до присъствие. Освен това зависи от ситуацията. Ако видиш едно момиче с небрежно прибрана коса, без грим и с домашни дрехи може да я помислиш за обикновена и да не ти направи грам впечатление но ако е момичето което обичаш да се възбудиш... Различно е за всеки
    Да, така е.

А иначе най-секси гледката, която съм виждала е мъжа с работен гащиризон, леко брадясъл и потен..направо ми се подкосиха краката като го зърнах. 1 мъж е секси като изглежда мъжествено
    Пълно е с такива секс символи срещу нас, които бачкат та строежа полу-голи и оригват на кренвирши и бира. Голям купон може да се заформи. Иначе kremchet0, сама по себе си, от факта, че получава оргазъм от лизане си е секси завоевание за успееш да я сложиш на физиономията си и да я изпиеш като Текила Сънрайз.
    Той не работи на строеж, а реди ламинат. Точно тогава пък боядисхвахме новия офис на фирмата, към която работи. И не мирише на бира и кренвирши, а на паста за зъби.....винаги.
    Хе, хе и аз влизам в списъка на секси мацките. Ти да видиш какво секси четирибуквие съм заформила

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie

Е, теб само по 2 начина могат да те гледат - като чекия или много лошо, толкова лошо, колкото вежди, които са приповдигнати, за да не падат капчиците пот в очите.

az pa ne vijdam kvo i e tolkko hubavoto na taq ElyYytuu ili kvoto tam be6e
    Ne sum 79ti nabor ei

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от insomnia79
    az pa ne vijdam kvo i e tolkko hubavoto na taq ElyYytuu ili kvoto tam be6e
    хахахаа.... не са те питали..

Таа за мен е секси..някое мъжле без дрехи...страхотно тяло..намазан със сметана...от мен са ягодите... ммммммммммм :P

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ELiTyYy
    Таа за мен е секси..някое мъжле без дрехи...страхотно тяло..намазан със сметана...от мен са ягодите... ммммммммммм :P
    Да разбирам, че за теб секси е плодова салата?

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Всички униформени мъже за мен за секси..... полицаи, пожарникари, костюмари...... вссичко що е покрито от глава до пети с нещо.
    Не знам защо толкова много ме привличат такива мъже.
    Може би някакво любопитство какво се крие изпод всичките тези дрехи и кубинки......

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си