.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Третиране 309

Здр! Скоро четох във вестника за една жена, която отслабнала с вапросното нещо 27 килограма за 5 месеца. Този медикамент представлява три прахчета и две скатули, които трябва да се приемат за 3 дни като през тези 3 дни не трябва да се приемат хранителните продукти месо, яйца, риба, мляко, сирене, т.е. животински белтъчини. Интересно ми е дали някоя от вас е пробвала и ако е какъв е резултата, въпреки, че малко се самнявам.. Благодаря предварително за отговорите!
    Love Ickooo

Ти добре ли си 27 килограма за 5 месеца Тялото ти ще стане ужасно... стрии, кожата ти ще увисне... Ужас!!! По добре да отслабваш постепенно а не толкова дръстично!!!

Цитирай Първоначално написано от `*`MaLkA SlAdUrKa`*`
    Ти добре ли си 27 килограма за 5 месеца Тялото ти ще стане ужасно... стрии, кожата ти ще увисне... Ужас!!! По добре да отслабваш постепенно а не толкова дръстично!!!
    +1

е по - спокойно де аз съм си добре казвам ви кво пишеше във вестника + тва имаше и снимки и поне на тях не се забелязваха стрии нито провисната кожа и тем подобни..
    Love Ickooo

Голям фен
    Град
    Somewhere In The Middle Of Nowhere
    Ти добре ли си 27 килограма за 5 месеца Тялото ти ще стане ужасно... стрии, кожата ти ще увисне... Ужас!!! По добре да отслабваш постепенно а не толкова дрАстично!!!

Да се отслабва с някакви химии не е работа! Дори и кожата ти да не увисне (макар че при -27 кг не вярвам да не стане), не знам какви биха били последиците върху организмът.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Sn1p3r_BaBy
    Ти добре ли си 27 килограма за 5 месеца Тялото ти ще стане ужасно... стрии, кожата ти ще увисне... Ужас!!! По добре да отслабваш постепенно а не толкова дрАстично!!!

Град
    in the shadows...
    как може да вярваш на такива неща заради няколко обработени снимки..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си