.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Крем ?

Крем ?

Какво използвате след като си епилирате краката , за да са по гладки , против навътре растящи косамчета както и против червени точици .. А и също така ще ми препоръчате ли някакъв крем за по бавен разтеж на космите

Преди 3 дни си взех епилатор за 209 лв. на Филипс и е страхотен
    Ако имаш ръкавица за пилинг използвай я, иначе съм чувала, че космите растат по-бавно ако след процедурата си минеш краката с парченце лимон, сокът имал някво действие, което не им позволява да изникнат бързо А относно крем, купи си хубав лосион за тяло за груба и суха кожа и готово Дав особено, омекотява и хидратира в дълбочина, от него съм най-доволна

Аз се мажа с крем Бочко, но ще си купя и на Виит крема за подкожни косъмчета.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Аз веднага щом се епилирам се мажа с бебешко олио

аз пък се мацам с лосион за тяло(на AVON с къпинка) и мисля,4е има ефект :P един път забравих да се намажа и после краката ми бяха ужасни..целите ф 4ервени то4ици

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    Цитирай Първоначално написано от `*`MaLkA SlAdUrKa`*`
    Аз веднага щом се епилирам се мажа с бебешко олио
    +1 и аз също използвам бебешко олио...на джонсън е добро,но също така и бебино става
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    търсих го но го няма , казват че дори не са чували за това

На Бочко ли на Вийт?

на вийт , а съжлявам че написах толко много мнения , но нещо ми се бъгна а и не мога да ги изтрия

Потърси в някой по-голям козметичен магазин. Не може да го няма. Щом в моя малък град го има...

ти намерила ли си го

Да, гледах го в един магазин. 11-12 лв беше и тогава не ми се даваха. Направих тема тук във форума и казаха, че са доволни, за това след 10-тина дни майка ми като си дойде ще я карам да ми го купи.

Супер фен
    Град
    Варна
    Мажа се с лосион на Avon стягащ се води, много е хубав прави кожата още по-гладка и мекичка.
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си