Вече е излезналТака че тръчкай до някоя будка да си вземеш.
има ли така нар. подарък?
Lof YAaA..!
а тука гледам сте запознати със списанията....може ли да мйи кажете някое,без значение какво,което да излиза скоро и да има яки плакати в броя![]()
![]()
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
амм `браво` и `хай клуб`...ама те едни плакати слагат...Първоначално написано от `noтhИng...
мерси многоПървоначално написано от oth_fenka
![]()
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
плс бе хора кажете има ли подаръкПървоначално написано от elena_k
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Ми май няма !Първоначално написано от dare_93
Оф, вие май не излизате от стаята с компютъра, поне да видите дали в любимото ви списание има подарък...Първоначално написано от sladur4etyYy
![]()
1.Защо пък трябва да й е любимо това списание?!Първоначално написано от StEaLtHy_girl
2.В случай,че не знаеш има списания,в които по принцип няма подаръци,но се случва по 1-2 пъти в годината да пуснат нещо за да не губят много куповачи :P
то4но! на ел имам то4но 1 брой, бях си го купила заради 1 4анти4ка! StEaLtHy_girl,като не знаеш, не говориПървоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
1. Ирония... провери що е това в Гугъл.Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
2. Пак ирония... имах предвид, че можете да проверите една-две бутки дали има подарък... само ви подсещам, ако не сте се сетили.![]()
@sladur4etyYy К'во да не знам? Че в списанията понякога има подаръци, но не винаги? Ами видиш ли - знам го това. Ама не го знам от форума или от където и да е в нета...
П.П.Не казвам, че не излизате... не ви познавам, но няма ли да е по-хубаво да видите дали има подарък сами (така или иначе ще излезете някога), отколкото да пускате безмислени (да, така се пише, не ми правете забележки) теми... Както се казва "т'ва да не ви е бащиния тука".
![]()
1.не,няма да е по хубаво да видя сама,защото когато изляза, най- малко мисля пък за някви си списания,за които се сещам 1-ъж годишноПървоначално написано от StEaLtHy_girl
2.не съм пуснала аз темата
3.тва е форум, има десетки по тъпи теми от тая и всеки може да си пита каквото го интересува
4.не, не се пише безмислен, а беЗСмислен![]()
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Ами това не са ли две различни думи (тази, която използвах идва от без МИСЪЛ)...
Другото няма да го коментирам.... или всъщност ще го- естествено, че не си вървиш по улицата и си мислиш "Ей, сега ще взема това, онова списание.", но като видиш някоя бутка примерно се сещаш за списанията (или за тази тема и поглеждаш дали има подарък от любопитство...). А и къде съм казала, че ти си я пуснала, просто те дадох за пример.
am moje li nqkoi da mi kaje kolko struva tova spisanie i da pusne koricata na noviq broi pls vajno
VANESSA HUDGENS FOREVER NuMBER 1