.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Elle

Elle

Кога ще излезе августския брой на списание elle?

Най-добре питай на някоя бутка за вестници

Вече е излезнал Така че тръчкай до някоя будка да си вземеш.

има ли така нар. подарък?
    Lof YAaA..!

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    а тука гледам сте запознати със списанията....може ли да мйи кажете някое,без значение какво,което да излиза скоро и да има яки плакати в броя
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Има ли подарък ?

Цитирай Първоначално написано от `noтhИng...
    а тука гледам сте запознати със списанията....може ли да мйи кажете някое,без значение какво,което да излиза скоро и да има яки плакати в броя
    амм `браво` и `хай клуб`...ама те едни плакати слагат...

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    Цитирай Първоначално написано от oth_fenka
    Цитирай Първоначално написано от `noтhИng...
    амм `браво` и `хай клуб`...ама те едни плакати слагат...
    мерси много
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от elena_k
    Има ли подарък ?
    плс бе хора кажете има ли подарък
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Цитирай Първоначално написано от dare_93
    има ли така нар. подарък?
    Ми май няма !

Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    Има ли подарък ?
    Оф, вие май не излизате от стаята с компютъра, поне да видите дали в любимото ви списание има подарък...

а подаръка къф е

Цитирай Първоначално написано от StEaLtHy_girl
    Има ли подарък ?
    Оф, вие май не излизате от стаята с компютъра, поне да видите дали в любимото ви списание има подарък...
    1.Защо пък трябва да й е любимо това списание?!
    2.В случай,че не знаеш има списания,в които по принцип няма подаръци,но се случва по 1-2 пъти в годината да пуснат нещо за да не губят много куповачи :P

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    Има ли подарък ?
    2.В случай,че не знаеш има списания,в които по принцип няма подаръци,но се случва по 1-2 пъти в годината да пуснат нещо за да не губят много куповачи :P
    то4но! на ел имам то4но 1 брой, бях си го купила заради 1 4анти4ка! StEaLtHy_girl,като не знаеш, не говори
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Има ли подарък ?
    1. Ирония... провери що е това в Гугъл.
    2. Пак ирония... имах предвид, че можете да проверите една-две бутки дали има подарък... само ви подсещам, ако не сте се сетили.

@sladur4etyYy К'во да не знам? Че в списанията понякога има подаръци, но не винаги? Ами видиш ли - знам го това. Ама не го знам от форума или от където и да е в нета...

П.П.Не казвам, че не излизате... не ви познавам, но няма ли да е по-хубаво да видите дали има подарък сами (така или иначе ще излезете някога), отколкото да пускате безмислени (да, така се пише, не ми правете забележки ) теми... Както се казва "т'ва да не ви е бащиния тука".

Мега фен
    Има ли подарък ?
    1. Ирония... провери що е това в Гугъл.
    2. Пак ирония... имах предвид, че можете да проверите една-две бутки дали има подарък... само ви подсещам, ако не сте се сетили.

@sladur4etyYy К'во да не знам? Че в списанията понякога има подаръци, но не винаги? Ами видиш ли - знам го това. Ама не го знам от форума или от където и да е в нета...

П.П.Не казвам, че не излизате... не ви познавам, но няма ли да е по-хубаво да видите дали има подарък сами (така или иначе ще излезете някога), отколкото да пускате безмислени (да, така се пише, не ми правете забележки ) теми... Както се казва "т'ва да не ви е бащиния тука".
    1.не,няма да е по хубаво да видя сама,защото когато изляза, най- малко мисля пък за някви си списания,за които се сещам 1-ъж годишно
    2.не съм пуснала аз темата
    3.тва е форум, има десетки по тъпи теми от тая и всеки може да си пита каквото го интересува
    4.не, не се пише безмислен, а беЗСмислен

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Ами това не са ли две различни думи (тази, която използвах идва от без МИСЪЛ)...
    Другото няма да го коментирам.... или всъщност ще го - естествено, че не си вървиш по улицата и си мислиш "Ей, сега ще взема това, онова списание.", но като видиш някоя бутка примерно се сещаш за списанията (или за тази тема и поглеждаш дали има подарък от любопитство...). А и къде съм казала, че ти си я пуснала, просто те дадох за пример.

am moje li nqkoi da mi kaje kolko struva tova spisanie i da pusne koricata na noviq broi pls vajno
    VANESSA HUDGENS FOREVER NuMBER 1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си