- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ето какви сме мърли
Ето какви сме мърли, направо не повярвах, прочетете повече тук
Moje da izpolzvat stikove ili rolon4etaAz primerno mrazq da polzvam dezodorant,ostavat petna...Stk ili rol-on
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Проучването е направено от Рексона може би само на техните си продукти?Аз до сега дезодорант на Рексона не съм ползвала, само стикчетата им. Иначе други дезодоранти си ползвам.
![]()
А добтро утро... ша са сетите, че сте мърли. ;д
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Първоначално написано от plamka
![]()
![]()
1,8 милиона домакинства не купуват дезодорант Rexona.Ами нека от тези 1,8 да извадим 1 милион домакинства,които са на прага на бедността и нямат пари за хляб,камо ли за дезодорант остават 0,8 милиона домакинства.Да кажем,че поне половината са алергични към дезодорантите на Rexona.Остават 0,4 милиона.Ако от тях поне 0,1 милион се замислят за вредите върху озоновия слой,значи остават 0,3 милиона.От тях 0,299 са пенсионери и обичат аромата на натуралното.то остава 1 домакинство,което обаче е дистрибутор на Dove и не използват Rexona.![]()
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
Да,да...как пък го решиха това...и как точно изчислиха колко домакинства изпозлват и не използват десодарант.Да не говорим,че на мен Рексона примерно не михаресва и си позлвам Dove...пък и в тия домакинства кои влизат?Циганите ли ?Или хората,които едвам се препитават или бабите от селата...аре стига глупости.Много добра хигиена си имаме даже.
Мдааа това и аз го видях, само че, в един друг сайт.
Честно казано, не се учудвам.
То при толкова цигани (НЕ СЪМ РАСИСТКА)... Нали сме държавата с най-много цигани в ЕС? По новините го казаха. А пък не мисля, че много цигани използват Рексона или такива неща... ФАКТ - какво да се прави.
Абе... Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Ми явно доста българи мислят за озоновия слой и не използват дезодоранти за да го запазят![]()
![]()
Въпреки,че не мога да си представя сутрин като стана да не си сложа рол-он и да не се напръскам с дезодорант (или парфюм)
![]()
Аз не ползвам продукти на Rexona, това дали ме прави част от тези мърли? (при положение, че дезедорантите ми са на други фирми?)![]()
![]()
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Интересно как го изчислиха. Вкъщи примерно не са идвали да ме питат използвам ли дезодорант.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Аз използвам Рол-Он! Но една, две от моите приятелки не използват нищо... И това се усеща
![]()
![]()
Първоначално написано от valentinka_1990
![]()
![]()
това ме разсмя
![]()
![]()
![]()
а по темата можеби наистина проучването е направено само за рексона аз ползвам фа,но това не значи не съм мърла![]()
![]()
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
I az tova si misleh.Първоначално написано от Wrathchild
![]()
мислете позитивно - българките опазват озоновия слой 3 пъти повече от англичанките и 2 пъти повече от кои беше там..![]()
![]()
![]()
Horse Crazy Girl!!
стюпид...дезодоранти не използвам от години, цапат, миришат прекалено силно и не са особено ефикасни
рол-он+стик, гел+стик рулз
да не говорим, че рексона са ужасни
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
напълно съм съгласна с тва твърдение..аз работя в козмети4ен магазин и склад и мога да кажа,4е део продуктите вървят...една аптека примерно зарежда седми4но не пове4е от 5 продукта(разли4ни),а един магазина 2-3...тва е за северна бг...
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
аз си ползвам рол-он :P от време на време и дезодорант ..аа вярно ли е,4е рол-онът запушвал порите![]()
нищо не запушва ако си го използваш умерено..аз примерно два пъти дневно използвам рол-он и стик...и нищо ми няма,но ако прекалиш..става опасно
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Рексона смуче, много ясно, че няма да ползвам. Никва работа не върши, а и клепа много гадно.
Доста се смея на рекламите, когато ми кажат: бла-бла, ползвай не знам си кво, остани суха (!!). Суха другия път.. долна лъжа. Не говоря само за Dove, a по принцип.
Аз ползвам Nivea, само защото мирише яко... друго съществено приложение няма.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
е то попринцип не на всеки 4овек помага даден продукт...може би не си октрил/а своя! на мен например само фа ми помага.си4ко друго се изпарява...на сестра ми само нивея.на майка ми само рексона..изпробвай някой друг продукт и туко виж си намерила своя
И мен ме разсмяПървоначално написано от valentinka_1990
![]()
:P
Иначе 1.8 милона изобщо не са толкова много. Като се има предвид колко са пенсионерите в България, които хем са адски бедни, хем даже да не бяха, едва ли щяха да си купуват дезодорантиА и циганите какво да ги коментираме, те не се къпят (масата), какви дезодоранти
![]()
Иначе и аз не ползвам дезодорант, а стик, май е точно на Рексона, но нокой не ме е интервюиралИ си слагам веднъж дневно, след като се изкъпя и е напълно достатъчно. Супер се дарзня на момичетата, които си носят дезодоранти в чантите и се пръскат на обществени места ! Например в класната стая
Не сме длъжни да им дишаме дезодоранта
![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
имам таквиа тъюпи пар4ета в класа..алеее избеснявам...с евтин део от магазина за един лев(това ве4е запушва порите) пръскат се...ама пак си миришат..тъо тва се слага на 4иста и суха кожа а не на изпотено мръсно място..блякшшшшшшПървоначално написано от Axel_f
Абе не знам кой какъв дезодорант използва, но като се кача в трамвая и припадам! И това е абсолютно всеки път от месец май насам.
mindscan
^ Дам, сега в жегите е някакъв ад...Обаче в повечето случаи зловонията се носят от разни възрастни клошари, които и през зимата не се къпят, а лятото тровят въздуха на метри от себе си...! И във Великобритания ги има, там просто ги затварят, където им е мястото и се грижат за тях. Пък и все пак там времето е по-студено
![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел