.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 56

Hybrid View

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    Цитирай Първоначално написано от Axel_f
    ^ Дам, сега в жегите е някакъв ад... Обаче в повечето случаи зловонията се носят от разни възрастни клошари, които и през зимата не се къпят, а лятото тровят въздуха на метри от себе си...! И във Великобритания ги има, там просто ги затварят, където им е мястото и се грижат за тях. Пък и все пак там времето е по-студено
    Да, поринцип в Ирландия си вали почти всеки ден, та и по няколко пъти. Пък тва за в трамваите... Възрастните клошари, дето влизат да се возят ги има във ВСЕКИ един трамвай сега през лятото, но обикнове зловонията се носят (поне в 8-цата) от сигани, зализани, с тези потницитеизрязани на гърба , напарфюмирани уж а всъщност смърдят на порове... Или бабички и дядовци (не знам защо все се качват ор Рамстор-а или НДД и така до Съдебната палата... Сигурно и те са на разходка.
    mindscan

Мега фен
    Град
    София
    Не ми пука эа тея тъпи статистики.Всеки отговаря эа себе си.Аэ полэвам и не ми пука кой не полэва-негова работа.
    [size=7][b][u]fosse cos

То попринцип на дезодоранта предназначението е да неутрализира миризмата на пот и да не мирише неприятно, а не да я спира така, че изобщо да я няма. Така че това за 'остани суха' наистина е голяма глупост, най-малкото защото е вредно. За да останеш сух се прави тъй - слагаш сода (обикновенна) и пръскаш с дезодорант. Бабино, ама съм го изпитала и действа.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Тва са някви глупости. По-смърдящи от германките НЯМА! Просто минава покрай тебе някое младо момиче по потник и се чудишда умреш от ужас че не си е обръснала подмишниците или от вонята на пот Ужас е ви казвам! А в Англия положението е почти същото... В България 90% от момичетата се поддържат а до сега момиче с необезкосмени крака и подмишници не съм виждала пък за смърдящо на пот да не говорим.

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    аз използвам стик ...обаче наистина има някой които дори не знаят какво е това и как се използва аз дори имам една приятелка,която като е до теб и усешташ една миризна.....да не ви обяснявам...а ако си дигне ръката може да ти се насълзят очите(не преувеличавам ) ...че има хора с лична хигиена под всякаква критика-има...обаче тия проучвания са пълна боза
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Цитирай Първоначално написано от plamka
    Проучването е направено от Рексона може би само на техните си продукти? Аз до сега дезодорант на Рексона не съм ползвала, само стикчетата им. Иначе други дезодоранти си ползвам.
    dAm..i aZ vE4e Ne POlZvaM 'Рексона' ..a POlZvam DrUgI DEzODoRAnTi
    EvErY sEcOnd ChAnCe bEg!nS w!tH a f!rSt step..

Град
    Добрич :o)
    Сме?Защо всички под общ знаменател!?

Цитирай Първоначално написано от `*`MaLkA SlAdUrKa`*`
    Аз използвам Рол-Он! Но една, две от моите приятелки не използват нищо ... И това се усеща
    Приятелка си им,намекни им деликатно,че смърдят Иначе аз няям претенции,но предпочитам стикчетата и дезодорантите,че не са такива мазни кат рол-он.В момента ползвам Rexona Woman и съм доволна
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Ем аз съм с Ейвън и то с рол-он

рол-он страх ме е от дезодорантите

Голям фен
    хм.. ми аз не ползвам дезодорант ,най-доволна съм от стиковете(а и не ползвам такива на рексона )...И какво сега-всеки ден си слагам задължително стик (или рол-он понякога) и ползвам парфюми,но понеже не ползвам дезодорант по ред причини и съм мърла?!

Само кучешката тор уважавам...

Цитирай Първоначално написано от plamka
    Проучването е направено от Рексона може би само на техните си продукти
    точно.

и кво тия броят само деодорантите и само на рексона?
    ахахахахаха

Абе кво го гледате тва проучване... идете в някой африкански лагер или в държава като Либия и Турция и после ми разправяйте кои жени по света миришели на задници

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Дезодорант на Рексона ли? Не мреси Съсипа ми кожата подмишниците, сега си карам на едно рол-он стикче на орифлейм за чувствителна кожа и си ми е чук :P

Аз купувам дезодорант много рядко, просто залагам на рол-он или стик. Дори и да купя дезодорант, той не е на Рексона, а на Нивеа например. Не обичам да позлвам дезодоранти, защото ми дразнят кожата, но едно рол-он-че ми действа чудесно. Освен това ключов момент към хигиената е не само употребата на ароматизиращи средства, а и редовната и честа употреба на вода+сапун, т.е. къпане. Няма по-неприятен случай от изпотено момиче, напръскало се е дезодорант - става адска комбинация от миризма на пот и дезодорант!

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Цитирай Първоначално написано от alice sw
    стюпид...дезодоранти не използвам от години, цапат, миришат прекалено силно и не са особено ефикасни

рол-он+стик, гел+стик рулз

да не говорим, че рексона са ужасни
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Абе , и тея пишат глупости . Аз си слагам дезодорант по 3-4 пъти на ден ....

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от sladku_bebzi
    Ем аз съм с Ейвън и то с рол-он
    И аз съм така :P

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Madness
    и кво тия броят само деодорантите и само на рексона?
    Точно!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Тва са някви глупости. По-смърдящи от германките НЯМА! Просто минава покрай тебе някое младо момиче по потник и се чудишда умреш от ужас че не си е обръснала подмишниците или от вонята на пот Ужас е ви казвам! А в Англия положението е почти същото... В България 90% от момичетата се поддържат а до сега момиче с необезкосмени крака и подмишници не съм виждала пък за смърдящо на пот да не говорим.
    За англичанките съм съгласна. Те там телата си не поддържат и ходят като лоени топки, та какво остава дезодорант да използват.
    Иначе наистина е страшно зле някоя като вземе да се пръска насред центъра. Аз за това гледам ако нещо не се чувствам комфортно, отивам в тоалетната примерно или там, където няма много хора, вадя си от чантата мокрите кърпички, минавам, взимам си рол-он-чето и си слагам от него. Него специално съм си взела точно за случаи, в които не се чувствам комфортно и съм навън => не мога да ползвам дезодорант.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Голям фен Аватара на Tedcho
    Град
    Paris
    Цитирай Първоначално написано от valentinka_1990
    1,8 милиона домакинства не купуват дезодорант Rexona.Ами нека от тези 1,8 да извадим 1 милион домакинства,които са на прага на бедността и нямат пари за хляб,камо ли за дезодорант остават 0,8 милиона домакинства.Да кажем,че поне половината са алергични към дезодорантите на Rexona.Остават 0,4 милиона.Ако от тях поне 0,1 милион се замислят за вредите върху озоновия слой,значи остават 0,3 милиона.От тях 0,299 са пенсионери и обичат аромата на натуралното.то остава 1 домакинство,което обаче е дистрибутор на Dove и не използват Rexona.

dobro iskazvane
    Trust is like a paper once it's crumpled it can't be perfect again

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Аз например почти не купувам Рексона. Използвам главно Нивеа.

Град
    Sofia
    Аз не използвам дезодоранти....използвам рол-он и парфюми...но това че не използвам и не харесвам дезодорантите,мърла ли ме прави??

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си