извинявам се предварително,ако ве4е има такава тема, признавам си ,не съм търсила.зна4и вси4ко запо4на така : бяхме края на у4ебната година,моята приятелка се запозна с хора,които се друсат,отна4ало запо4на да пуши само трева и хашиш, нямах ни6то против,тя сама го ре6ава за нея си.после мина на амфети и кока.. сега е на хероин. направи аборт в 4тия месец, пак бях до нея.по време на цялото ни познанство досега винаги съм я подкрепяла.винаги съм отстъпвала и съм правила компромиси.тя все ме критикуваше и аз си мъл4ах,преглъщах.имам много проблеми с нашите,но не можех да споделя с нея,те щеше веднага да обърне разговора и да запо4не да говори за себе си.преместих се да у4а в друг град .отна4алото се обаждах всеки ден,мн ми липсва6е..тя идва6е, аз ходех при нея.тя се променяше постепенно..аз се обаждах,тя ме избягваше..после спрях,отказах се. заради нея имах мн проблеми с едно мом4е от нейната компания.твърде6е 4е съм му с4упила телефона.тормозеше ме, заплашваше ме. на нея и бе все едно.казах на баща ми,той е в америка,но за 2 4аса реши проблема с мом4ето.после ми каза 4е разбрал с какви хора се движи, 4е моята приятелка е сред тях..и т.н каза ми 4е е по-добре да се махна от там.нещата ве4е се бяха полу4или от само себе си..аз спрях да се обаждам.от тогава са минали близо 4-5 месеца.и изведнъж тя днес ми се обажда и запо4ва да ме упреква 4е не съм се обаждала,нищо 4е имам 500 безплатни минути..иии не знам какво да правя.. оби4ах я много..но мисля 4е прекалено много съм търпяла досега.
за информация : и двете сме на 15. ако някой ми даде съвет..или просто искаже мнение, ще съм му много благодарна :