- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- я да видим...
Момичета, кой повече ще ви хареса измежду момче с дълга коса (до раменете максимум) и едно с къса коса.Да кажем, че и на двамата много им отиват прическите.Много се учудих на огромния брой негативни коментари в темата за растата...тук става дума за дълга коса, която не е раста и покрива ушите например...не в стил емо.Нещо като Джош Холоуей от Изгубени.
http://i289.photobucket.com/albums/l...olloway008.jpg
http://amberface.files.wordpress.com...thew_fox_3.jpg
Няма ли да престанете с тези теми? Толкова ли е важен за вас външния вид? Толкова ли са важни тези... косми!??!
По ми допада мъжа с късата коса, ако има значение...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Ами, аз повече клоня към бръснатите с току-що поникналата коса(демек втория), щото много ме кефи да си търкам ръчичката в главата му.И изпадам в екстаз само от допира.
![]()
От тези две избирам втората прическа.
А пък първата.. само мога да си играя с косичката му, нема нищо за търкане![]()
Не бяха нужни първите три изречения, при положение, че избра втория.Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
Момчето с късата коса![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Тея и двамата са грозни..ама по принцип нещо средно между двете ме кефи![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Предпочитам мъже с къса коса.Но нямам против и такива с дълга.А и на всеки раэлично отива.Може на някого много да му тича с дълга,на друг-не.
[size=7][b][u]fosse cos
Едва ли, косата му ще е първото нещо, което ще ме заинтересува. Нямам особени претенции стига да не е мазна(все по-срещано явление). Но ако задължително трябва да избера някого от двамата, бих избрала втория.
mindscan
с късата коса...
Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
Нещо такова ли?[/list]
mindscan
Харесвам мъже с къса коса без гел. И на първия прическата изобщо не му отива... Всъщност на втория косата е ТВЪРДЕ къса за моя вкус... Нещо средно![]()
Аз все пак да изкажа възмущението си.Първоначално написано от cherinka
![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Дълга ..
Ако искаш мир, бъди готов за война !
Късокос и тъмнокос....И въпреки всичко,косата не е най-важното...![]()
мне...точно емо не.По отговорите виждам какво върви, ама не ме бърка ни най-малко, въпреки че съм с дълга коса...все пак преди всичко най-важно е да се чувстваш удобно в всоята кожа и да си се обичаш и харесвашПървоначално написано от preichetoy
![]()
Ами ако не е нито с дълга,нито с къса???
Ако е гола глава?
Ако е с нормално дълга(на бодли примерно)??2
Ще те хареса,ако си пич.
В тва е в идеята,не в косата.
баце за тебе не 5 :1 ,а по 5 на 1-то рамо![]()
![]()
не знам какво ме прихваща...много харесвам едно момиче, а дори не знам дали ще я видя това лято, тъй като не живее в бг...та както и да е :/ ...важно е купона да тече.
Така е.Първоначално написано от Bai Toq
I tryed so hard and got so far,but in the end it doesn`t even matter.
Аз си падам по гологлавчовци![]()
![]()
You're running
From the love I have inside The fire in my eyes Are never be enough For your cold heart
Ммм не ги харесвам и двамата![]()
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
не, щото съм по-красив![]()
Бе блъксайте го като мен 0 номер и не се занимавайте с глупости
рискувай за да живееш и живей за да рискуваш..