- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- я да видим...
с коса като на Рапундзел![]()
Нито една от двете показани прически... ужасни са..
А лично аз предпочитам нещо средно,в смисъл нормална коса на бодлички или някаква рошава.![]()
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
С късата![]()
Как се казваше в филма ''Изгубени''?А да,Джак![]()
Искам само да споделя, че не ми харесва, мразя емовци, фешъни и всякакви дурги такива животни... обичам расти, но повече ми харесват примерно момчетата с първи номер косичка или такиваПървоначално написано от the ROOSTER
![]()
mindscan
бих предпочела втория..имам афинитет към момчета с по-къса коса..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Не си падам по момчета с расти или с дълги коси.
♥ ♥ ♥
На всеки му отива различна прическа, както съм харесвала такива с много къса коса, така съм харесвала и с дълга :P
На всеки му отива различна прическа и всеки си има различен вкус. Няма две еднакви мнения, иначе тука всички момичетя щяха да се избият за едно момче или обратното. На мен ми харесва повече тоя с късата коса.
"...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
Дж.Селинджър
Аз много много харесвам Джош Холоуей (Сойър от Изгубени), затва избирам 1вата прическа ;] По-дългата коса.
Но ако на теб няма да ти отива такава прическа, няма смисъл да си правиш. А и такива прически изискват поддръжка, за да стои по точно този начин, по който стои на Сойър ;]
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
с късата коса:P